≫ 

Kakvi refleksi Perkinsa za pobedu Partizana: Pogledajte koš u triler završnici dve sekunde pre kraja

Plejmejker Partizana ubacio 5 poena za 32 sekunde, režirao veliki trijumf ekipe Saše Filipovskog

  • 11
džoš perkins Foto: twitter/7DAYS Eurocup

Košarkaši Partizana "iščupali" su pobedu protiv Lokomoitive u 4. kolu Evrokupa, pobedili ruski tim poenima Džoša Perkinsa dve sekunde pre kraja, i tako ostali "u igri" za prolaz u naredni krug takmičenja.

Šta su sve "preživeli" crno-beli tokom "biti ili ne biti" utakmice, prosto je neverovatno kako su uspeli da uopšte dođu u poziciju da preokrenu. Gubili su 18 razlike, Rusi su imali dva napada da dignu tu prednost i preko 20 poena, ali se u drugom poluvremenu sve preokrenulo.

Partizan je zaigrao jače, hrabrije, čvršće, da bi u triler završnici srušio goste poenima Perkinsa dve sekunde pre kraja. Amerikanac, koji je 32 sekunde pre kraja trojkom prvo izjednačio rezultat, u tom poslednjem napadu je krenuo u prodor, loptu mu je na trenutak izbio iz ruke Gordon, ali je on uspeo da je povrati i pogodi "na drugi obruč" - za pobedu Partizana!

- Hvala bogu da smo i mi uspeli da dobijemo ovakvu utakmicu - prokomentarisao je posle meča sa velikim olakšanjem trener Partizana Saša Filipovski.

Pogledajte prodor Perkinsa i pogodak za trijumf crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avangarda

    4. februar 2021 | 00:14

    Kako Vas bre nije sramota , što ivek protežirate ugašeni klub - a kad dokazani klub u ovom sportu dobije 3 x bolje = svi ćutiteeee...

  • Nscz

    4. februar 2021 | 00:12

    Mogu samo da kazem velika steta. Nolan Smitbje stavio tacku na Evroligu! Jaka Blazic na ABA ligu. A veceras nismo dobili junaka. Steta....

  • Baxter

    4. februar 2021 | 08:52

    Ova pobeda je samo odlaganje neodloznog! Zna se da Virtus uzima EK lagano, em su najjaci ubedljivo em su vec projektovani za EL iduce sezone od strane Bartomeua. Ostali puki ucesnici samo i ta Lokomotiva i Uniks i npr Unikaha, koji su oni crni favoriti za osvajanje kad ovako ispuste 18 razlike protiv nikad slabijeg Partizana plus ih tuk'o i Levaloa kuci sto je jos tezi poraz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA