≫ 

Džoker se smeje i sa vrha posmatra - Nikola je sada ubedljivo najefikasniji Balkanac u NBA istoriji!

Srpski centar je dodatno pobegao od Bojana Bogdanovića i Dražena Petrovića koji imaju po 44, jedan manje je nedavno ubacio Nikola Vučević

  • 15
nikola jokić Foto: Tanjug/Ap

Nikola Jokić je u susretu njegovog Denvera sa Sakramentom ubacio 50 poena i oborio svoj ličnih, ali pojačao i rekord koji drži na prostoru bivše Jugoslavije u regularnom delu sezone NBA lige.

Srpski centar je dodatno pobegao od Bojana Bogdanovića i Dražena Petrovića koji imaju po 44, jedan manje je nedavno ubacio Nikola Vučević.

Lista se nastavlja sa Peđom Stojakovićem i Lukom Dončićem koji su na jednom susretu uspeli da zabeleže po 42 poena, a prati ih Goran Dragić sa 40 poena.

Jokić je, osim ovog rekorda koji je pogurao još napred, postao prvi košarkaš Denvera posle Karmela Entonija koji je ubacio 50 poena.

Video: Sapleo se, pa pogodio od table: Maestralna trojka Jokića za rekord karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja Sombor

    7. februar 2021 | 09:10

    Bravo Jokicu. Svaka cast. Srbin na celu liste...tako i treba. Malo mi je bilo neprijatno gledati tu listu gde je hrvat na celu.

  • Čiča

    7. februar 2021 | 12:58

    Pa sve sami Srbi na listi...

  • FANTOM

    7. februar 2021 | 11:30

    Pa zato Denver i gubi utakmice. Za najboljeg na utakmici proglašen Barns sa postignutih 26 poena iz Kingsa iz pobedničke EKIPE. U Sakramentu četiri igrača preko 20 i više poena od 101 i pobeda. Denver bez Jokića nebi mogao da igra u ABA ligi. Noćas svaka lopta na Jokića pa šta bude, i bio je poraz uz Jokićev rekord. Setih se Radmila Mišovića bivšeg košarkaša Borca iz Čačka, na svakoj utakmici oko ili preko 50 koševa ali više poraza no pobeda. Nikola je vanserijski igrač i igra Denvera se zasniva na njemu ali to nije dovoljno za uspeh ekipe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA