„Nemam Tviter, ne pratim medije“: Bjelica nije upućen u dešavanja oko mogućeg trejda u Filadelfiju

Srpski košarkaš nevoljno priča o odlasku iz Sakramenta

  • 0
Nemanja Bjelca skoro neprepoznatljiv

Printskrin: Instagram/bbogdanovic/nemanjabjelica 88

Američki mediji sve glasnije govore o odlasku Nemanje Bjelice iz Sakramento Kingsa. Naime, on bi u okviru trejda mogao da pređe u ekipu Filadelfija Seventisiksersa, koja ga je pre oko tri godine imala „na nišanu“.

Pošto ga tada nisu dovukli u svoje redove, sada su u toj nameri daleko ozbiljniji i uvereni su da će u čitavom poslu uspeti. Srpski košarkaš nije u prvom planu u Sakramentu i minute ove sezone dobija samo s vremena na vreme. U Filadelfiji su uvereni da bi to bilo značajno drugačije.

Rok za transfer je 25. mart. Međutim, Nemanja Bjelica kao da nije ni upućen šta se dešava, odnosno nije bilo voljan da o ovoj temi uopšte i govori sa američkim medijima.

- Nemam Tviter, ne pratim medije uopšte, zato što previše oduzimaju pažnje. Ovde sam da igram košarku, volim da je igram, da budem na terenu. Pokušavam da pomognem timu da dobija utakmice i igram najbolje što umem, to je sve – izjavio je Bjelica.

Srpski košarkaš je ove sezone u NBA ligi prosečno beležio 6,6 poena uz 3,6 uhvaćenih lopti i 1,9 asistencija po utakmici. Nisu to ni loše brojke, uzimajući u obzir koliku je minutažu imao.

Video: Đoković posle pet setova i velike brobe do četvrtog kola Otvorenog prvenstva Australije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA