≫ 

Filipovski posle poraza: Život ide dalje, imamo šanse u Evrokupu, sad je najvažnije da se odmorimo

Trener crno-belih ističe da su presudile greške njegove ekipe, kao i razlika u izvođenju slobodnih bacanja

  • 28
Sašo Filipovski, KK Crvena zvezda, KK Partizan, Kup Radivoja Koraća Foto: MN Press

Trener Partizana Sašo Filipovski istakao je posle dramatičnog poraza u polufinalu Kupa Radivoja Koraća od Zvezde su njegovu ekipu poraza koštale greške i istakao je da su presudila slobodna bacanja.

- Žao mi je igrača koji su se borili, igrali smo tešku utakmicu, poraz boli, ali život ide dalje, moramo da se okrenemo radu i da iskoristimo sada ovu pauzu za napredak ekipe, imaćemo dva reprezentativca, svi ostali će biti sa nama.

On se osvrnuo na greške koje su koštale crno-bele pobede, jer je Partizan konstantno bio u vođstvu sve do same završnice.

- Više tih grešaka je bilo tokom utakmice, imali smo greške i u samoj završnici, ali greške su se događale i tokom cele utakmice. Lojda nismo zaustavili kako smo želeli, previše je bio dobar danas protiv nas, a najveća razlika je bila u slobodnim bacanjima.

Upitan je od strane moderatora konferencije Filipovski na šta će se fokusirati u nastavku prvenstva - Evrokup, gde još ima šanse ili ABA ligu, gde je faktički izgubljena borba za plej-of.

- Idemo korak po korak, u Evrokupu imamo šanse da idemo napred, sada je najvažnije da se odmorimo posle Kupa i da radimo na našoj igri i da napredujemo, treba nam više igrača u formi, falilo nam je to danas, idemo korak po korak, videćemo, trebaće nam i malo sreće - rekao je Filipovski.

Rašon Tomas je bio kratak posle poraza i istakao je da su greške koštale ekipu poraza.

- Bio je težak meč, pravili smo greške koje su nas koštale pobede - rekao je krilni centar Partizana.

Video: Odbrana Lazića rešila večiti derbi: Zvezda slavila u neizvesnoj završnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    13. februar 2021 | 23:46

    Није им лош овај тренер...добро му иде. Само нек настави истим темпом...

  • Ixoni

    13. februar 2021 | 23:43

    Ti sve sto vise radis mi gore igramo. Zato se lepo ti pokupi i bezi iz kluba. Da li znas za sramotu!?Ovo sto mi igramo nije kosarka ne znam ni kako bih to nazvao. Imas centre koji sakupe vise faulova nego koseva,imas pleja kojeg si doveo iz Poljske sto se da videti...sve to imas samo obraza nemas. Iz kupa smo ispali,od F4 ABA lige smo se davno oprostili a i od Evrokupa cemo veoma brzo.

  • ToX

    13. februar 2021 | 23:50

    О чему ти причаш човече,како вас није срамота,какву ви кошарку играте,који су то играчи о одакле доведени,све у свему катастрофа,који Евро Куп,па ми смо једва прошли прву фазу,са овим играчким кадром,управом и келнером од тренера се још одавно видело да нема ништа,мучно је ово све што смо дозволили да нам се дешава у клубу,ал ово све очигледно неком одговара...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA