≫ 

Novi momenti: Bjelica ponovo bitan u Sakramentu, Kingsi ipak poraženi od Memfisa

Da li će Kingsi ipak odlučiti da ga puste, to još uvek nije najjasnije, pogotovo nakon ovog implusa

  • 0
Nemanja Bjelica Tanjug

Košarkaši Sakramenta pretrpeli su poraz od Memfisa na svom terenu 124:110, ali za srpsku košarku je bilo nečeg dobrog među Kingsima - Nemanja Bjelica je još jednom dobio dobru minutažu i polako počinje da se vraća u kolosek.

Nakon jasne poruke stručnog štaba i rezervisanog stalnog mesta na klupi, Bjelica je polako pakovao kofere u nadi da će negde drugde pronaći angažman u NBA ligi. Ipak, pre dve noći, Bjelica je dobio skoro pola sata fore da se pokaže protiv Orlanda, a onda je i sada protiv Grizlisa imao zavidnu minutažu. Doduše, Kingsi su poraženi u oba duela, ali bitno je da Nemanja ponovo može da dođe do daha.

Protiv Memfisa je odigrao 26 minuta i zabeležio devet poena uz četiri skoka i tri asistencije (3/7 za dva, 1/2 za tri).

Da li će Kingsi ipak odlučiti da ga puste, to još uvek nije najjasnije, pogotovo nakon ovog implusa, a na Bjelici je da nastavi sa standardni igrama i da se ponovo nametne kao član prve petorke.

Najbolji u poraženoj ekipi je bio Dearon Foks sa 23 poena, Halibarton je dodao jedan poen manje, dok je u Memfisu Valančiunas došao do dabl-dabl učinka sa 25 poena i 13 skokova.

Video: Nikola tripl-dablom srušio Lebrona i Lejkerse: Jokić je bog i batina!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA