≫ 

Ovo se čekalo: Nikola Jokić u startnoj petorci NBA Ol stara!

Ostalo je još da se vidi koji košarkaši će veliki susret početi sa klupe tog dana u Džordžiji, a saznaće se 23. februara

  • 10
Nikola Jokić Tanjug

Nešto što je bilo očekivano, ali je ipak prelepo čuti - centar Denvera Nikola Jokić biće u startnoj petorki na NBA Ol star meču!

Velika čast je ukazana srpskom košarkašu koji je zauzeo svoje mesto u najboljih pet Zapada, a uz njega će 7. marta od samog početka na parketu Atlante istrčati Lebron Džejms, Luka Dončić, Kavai Lenard i Stef Kari.

Sa druge strane, Istočna konferencija ima početni roster u sastavu - Bredli Bil, Janis Adetokunbo, Džoel Embid, Kajri Irving i Kevin Durant.

Ostalo je još da se vidi koji košarkaši će veliki susret početi sa klupe tog dana u Džordžiji, a saznaće se 23. februara.

Jokić je, samo po sebi, jedan od glavnih kandidata za titulu MVP-a lige, samo je pitanje da li njegov Denver može da isprati njegov tempo. Nagetsi ne stoje na tabeli onako kako su mnogi očekivali, dosta se muče i trenutno se nalaze na osmom mestu konferencije sa 15-13.

Video: Nikola tripl-dablom srušio Lebrona i Lejkerse: Jokić je bog i batina!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA