Ostoja Mijailović pronašao novog sportskog direktora Partizana

Predsednik crno-belih dogovorio dolazak najvažnijeg čoveka za sportski sektor

  • 23
ostoja mijailović Foto: MN Press

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izajavio je da će klub sledeće nedelje imenovati sportskog direktora. To mesto je, podsećamo, ostalo je upražnjeno nakon odlaska Nikole Lončara početkom februara.

Partizan nakon eliminacije iz Evrokupa i gubitka svake šanse da uđe u top4 ABA lige već kreće u "ribilding" ekipe, a sportski direktor će u tom pogledu imati možda i ključnu ulogu.

- Već sledeće nedelje ćemo imenovati sportskog direktora. Neću o imenu. Najvažnije je da su se klupska i njegova filozofija poklopile. Siguran sam da ćemo uspeti - rekao je Mijailović u intervjuu za Mozzart Sport.

Košarkaši Partizana u sredu su završili sezonu u Evrokupu nakon poraza od Metropolitana (75:70) u poslednjem kolu Top 16 faze, čime su izgubili šanse za plasman u četvrtfinale toga takmičenja.

- Sigurno da nam je žao što nismo u plej-ofu Evrokupa koji smo postavili kao jedan od ovosezonskih ciljeva. Ali, iskreno ne možemo biti nepošteni i reći da je prilika propuštena samo u pomenutom duelu u koji smo ušli bez trojice visokih igrača, sa trojicom juniora. Mislim da smo dobro odigrali meč, da su momci do poslednjeg zvuka sirene dali sve što je do njih... - kaže Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA