≫ 

Povredio se Lebron, a Lejkersi pali pod Bogdanove noge: Atlanta slavila u Los Anđelesu!

Još uvek ne postoje informacije koliko je ozbiljna povreda, tako da ćemo to saznati u satima ili danima pred nama

  • 7
Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante, među kojima je i naš Bogdan Bogdanović, prekinuli su niz pobeda Lejkersa i savladali ih u Los Anđelesu sa 99:94. Ipak, najveća briga za "jezerdžije" nije poraz, već povreda Lebrona Džejmsa koji je napustio igru u prvom poluvremenu i nije se više vraćao na teren.

Početkom druge četvrtine, protivnički bek je, u nameri da dohvati loptu, pao na Lebronovu nogu, a superstar Lejkersa je u tom momentu povredio desni zglob. Na sreću, Džejms je otišao sam do svlačionice bez ičije pomoći.

Još uvek ne postoje informacije koliko je ozbiljna povreda, tako da ćemo to saznati u satima ili danima pred nama.

Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

A, sada, lepše stvari - Bogdan Bogdanović je dobio prilično lepu minutažu u sastavu Atlante i doprineo sa 10 poena, tri asistencije i sa po jednom ukradenom loptom i blokadom.

Nije to sve išlo dobro po Bogija u prvom poluvremenu, shodno tome da je bio na 0/2 za tri i 2/3 za dva poena, ali je u nastavku brzo popravljeno i Bogdan je završio meč kao četvrti strelac ekipe.

Lejkersi su imali prednost nakon prve dve četvrtine, ali su Hoksi prelomili susret u trećoj deonici koju su dobili 22:12. Nakon toga, diktirali su tempo i čuvali prednost do samog kraja.

Kolins je bio taj zbog kojeg je Atlanta slavila, shodno tome da je ubacio 27 poena uz 16 skokova, Galinari je dodao 18 poena, dok je Jang sakupio 12 poena i 11 asistencija.

U protivničkom taboru, Harel je ostvario dabl-dabl sa 23 poenom i 14 skokova, Šruder je sakupio pet manje, a Džejms je do prinudnog izlaska stao na 10 poena.

Ovo je prvi poraz ekipe iz Los Anđelesa nakon četiri odlične partije i drži drugu poziciju na Zapadu, dok je Atlanta na petom mestu Istoka i izglednim šansama da se nađe u plej-ofu ove sezone.

Video: Protivnici nisu znali gde se nalaze: Jokićev novi tripl-dabl, pretekao je legendu i ušao u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan S.

    20. mart 2021 | 23:09

    Bogdan je opet bio loš.Za 30 minuta u igri svega 10 poena, šut za 3 poena 2-6 , 33%.Indeks + -, najgori u ekipi -11.

  • Sloboda

    21. mart 2021 | 14:12

    Hvala mu na svemu sto radi za ovu zemlju i što se odazove na svaki poziv, zelim mu jos mnogo uspeha u dresu Srbije. Ali da se ne lazemo, on ima uzasne brojke u NBA. Jokić koji je prvi kandidat za MVP-a nema ovoliku medijsku paznju. Previse prostora za Bogdana, a statistika jedan veliki prosek. Ovaj ugovor sto je potpisao je premija, neka odradi to i nazad u Evropu. Vec je dugo u NBA, par dobrih meceva je odigrao sto je zaista malo za ovoliko pisanje medija. Želim mu svu sreću i da daje po 40, ali baš teško... Do sad u NBA, neki prosek... A dace Bog da u dresu Srbije daje po 20, sa Jokicem i ostalim igracima.

  • alstv

    21. mart 2021 | 15:58

    Lejkersi pali pod Bogdanove noge... ma dajte, molim vas. Nisam obojen (ne navijam za nase klubove), ali ovaj decko nije za NBA, i smesno je kad velicate njegove skromne role.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA