≫ 

"Zvezda i Partizan više nisu međustanica mladim igračima do NBA" : Miško Ražnatović surovo iskren

Poznati košarkaški agent smatra da igrači iz Mege treba da idu u jake Evroligaše ili NBA

  • 10

Košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović, gostovao je u emisiji "U Obruču" na Areni sport, gde je pričao o aktuelnim dešavanjima u regionu.

Posebno se osvrnuo na mlade igrače koji igraju u Megi istakavši da oni više ne moraju u Zvezdu i Partizan da bi imali neku međustanicu do NBA ili Evrope.

- Ako pirčamo o nekoj međustepenici do NBA, Zvezda i Partizan to više sigurno nisu.To je sad neki klub iz vrha Evrolige. Ja sam evoluirao u svom stavu i mislim da iste sekunde kada dobiju priliku treba da idu u NBA.

- Najbolji primer je Pokuševski koji nije moj igrač, igrao je drugu ligu Grčke, maltene nema dvocifren broj poena za Olimpijakos, a otišao je sa 18 godina i vidimo šta sada radi - rekao je Ražnatović.

Video: Boriša Simanić nije prepoznat kao neko ko može da uspe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O33

    12. april 2021 | 22:26

    Dok se gospodin Raznatovic nije pojavio u srpskoj kosarci mladi igraci su imali zelju da zaigraju za Zvezdu ili Partizan a sada im taj isti gospodin obecava samo jedno: ,,odlazak u NBA'' i normalno da dobro zaradi na njima. Zbog toga oni i odlaze u Megu pre nego u neki veliki klub u Srbiji, a sad ih jos savetuje i da ne idu u Partizan ili Zvezdu. KSS treba da pusti neogranicen broj stranaca ekipama koje igraju u Evropi pa nek onda gospodin usmerava mlade srpske talente po Evropi i Americi sve zarad svog licnog interesa a ne zarad srpske kosarke.

  • Grobar

    12. april 2021 | 21:44

    Zvwzda nikada nije ni bila.

  • Sale

    13. april 2021 | 04:27

    Zvezda nikad nije ni bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA