≫ 

Šok u NBA: Osetio aritmiju protiv Lejkersa, četiri dana kasnije objavio kraj karijere

Lamarkus Oldridž (35) je doneo tešku odluku

  • 0
lamarkus oldridž Foto: Tanjug/Ap

Košarkaš Bruklin Netsa Lamarkus Oldridž (35) objavio je da momentalno završava karijeru posle uznemirujuće aritmije na meču sa Lejkersima 11. aprila. Ispostavilo se da je to bio i poslednji meč koji je odigrao iskusni košarkaš, a o svemu je u četvrtak obavestio javnost i navijače.

- Moju poslednju utakmicu sam igrao sa aritmijom srca koja se pogoršala posle utakmice što me je jako zabrinulo. Seldećeg jutra, rekao sam svima u klubu šta se dešava i oni su me savetovali da odem na kontrolu u bolnicu. Iako sam sada bolje, ono što sam osetio da mi se dešava sa srcem je nešto najstrašnije što sam iskusio u životu. Zbog toga, doneo sam tešku odluku da završim karijeru. Za 15 godina, uvek mi je košarka bila na prvom mestu, ali sada je vreme da to bude moje zdravlje i moja porodica - napisao je u poruci Oldridž.

Lamarkus je tek nedavno pojačao Bruklin i tako upotpunio "drim tim" ekipu sa Hardenom, Irvingom, Durentom i Grifinom, odigrao je nekoliko utakmica i pokazao se kao veliko pojačanje, međutim Netsi će napadati titulu bez sedmostrukog "ol-stara".

Oldridž je tokom 15 godina karijere igrao za Portland od 2006. do 2015, za San Antonio prethodnih šest godina, i na kraju za Netse.

Kompletno saopštenje Lamarkusa Oldridža možeete videti u nastavku.

Video: Jokićev tripl-dabl protiv Bjelice: Pogledajte najbolje momente sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA