≫ 

Trinkijeri ove sezone ima "kratak fitilj", da li je Italijan rekorder po broju isključenja?

Ukupno šesti put morao je ranije da završi meč

  • 2
Andrea Trinkijeri, KK Partizan Foto: MN Press

Jeste da se košarkaši Bajerna nalaze na korak od ispadanja u četvrtfinalu Evrolige, ali nema sumnje da su Bavarci iza sebe imali odličnu sezonu u najelitnijem takmičenju!

U četvrtak veče doživeli su i drugi poraz od Olimpije koja sada vodi 2:0 u seriji, a meč je obeležilo i novo isključenje trenera Bajerna Andree Trinkijerija koji je morao u svlačionicu krajem treće četvrtine.

To nije ništa strano za Italijana koji je ove sezone očigledno poznat po kratkom fitilju, jer mu je ovo ukupno šesto isključenje u sezoni  - po čemu je možda i rekorder!

Sama utakmica donela je dosta tenzije, pogotovo što smo u prvom meču videli veliku dramu i pobedu Olimpije uz zvuk sirene, a na kraju smo videli i sukob u kom je učestvovao Vladimir Lučić.

Naime, on je posle meča pokušao da se obračuna sa bekim Olimpije Lidejem, ali su ih ostali igrači razdvojili i sprečili veće tenzije.

>>> CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA