≫ 

San Francisko je ukleti grad za Jokića i ekipu: Povredila im se dvojica startera u roku od 10 dana

Posle Džamala Mareja za kojeg je sezona završena, protiv Golden Stejta se povredio i Vil Barton, srećom pa njegova povreda nije toliko teška

  • 0
vil barton Foto: twitter/ESPN

Nema kraja malerima Denvera, baš u sezoni u kojoj su se namreačili da naprave iskorak u borbi za sam vrh NBA lige. Protekle noći, tokom meča sa Golden Stejtom u San Francusku, ekipa iz Kolorada je ostala bez Vila Bartona koji se povredio već u prvom minutu utakmice.

Barton je povredio mišić zadnje lože, pa je momentalno morao da napusti parket i više se nije vraćao. Sreća u nesreći, nije u pitanju teža povreda, ali Barton će morati da odmori neko vreme te će tako trener Nagetsa Meloun biti bez još jednog važnog igrača iz spoljne linije.

Podsetimo da se pre samo 10 dana, na istom metu, protiv istog rivala, povredio i Džamal Marej za koga je sezona završena jer su mu stradali ukršteni ligamenti kolena - i to u poslednjem minutu meča.

Na svu nesreću sa povredama, u oba slučaja Denver je poražen od Voriorsa, pa se definitivno može reći da je San Francisko ukleti grad za Jokića i družinu.

Sreća, do kraja regularnog dela sezone Denver više neće gostovati u "Čejs Centru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA