Guduriću, šta radiš tamo? Srpski košarkaš priskočio do Itudisove klupe da čuje tajmaut CSKA

Sve se završilo u prijateljskom tonu, mada su ga sudije upozorile da to ne radi

  • 0
Marko Gudurić

Foto: MN Press

Možemo reći da je Marko Gudurić sinoć odigrao fantastičan meč za svoj Fenerbahče, u odsustvu Igora Kokoškova i nekih važnih šrafova ekipe na gostovanju CSKA u plej-ofu Evrolige. Srpski košarkaš postigao je čak 27 poena, ali njegov tim nije uspeo da slavi.

Na kraju je bilo 78:67 za Armejce, koji su poveli rezultatom 2:0 u četvrtfinalu, na korak su od Fajnal fora, pa će Fenerbahče morati da dobije tri naredna duela, ne bi li se našao na završnom turniru. Može se reći da ih je korona “uhvatila” u zlo vreme.

Međutim, Marko Gudurić je na jučerašnjem meču uhvaćen u jednoj interesantnoj sceni. Dimitris Itudis je u jednom trenutku pozvao tajmaut svoje ekipe, a srpski košarkaš nije hteo da krene ka svojoj klupi, već je otišao da čuje šta ima da kaže grčki stručnjak. Igrači Armejaca nisu ga isprva ni primetili.

 

Kada jesu, samo su se nasmejali, svesni činjenice da Gudurić ništa nije mogao da čuje, pa je sve prošlo u veoma prijateljskom tonu. Ipak, arbitri Milan Nedović i Uroš Nikolić zajedno sa Migelom Anhelom Perezom su ga upozorili da to ne čini ubuduće.

Video: Jokić prošetao kroz odbranu Portlanda pa brutalno zakucao: Da li je ovo potez sezone?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA