Jokićev "tačdaun pas": Pogledajte magičnu asistenciju srpskog košarkaša iz auta preko celog terena

Pitaju se mnogi kako bi se srpski košarkaš snašao u američkom fudbalu

  • 2
Nikola Jokić Foto: Youtube / Printscreen

Naš Nikola Jokić noćas je nastavio da oduševljava američku košarkašku javnost. Sa velikom lakoćom, za samo 29 minuta na terenu bio je na dva skoka od novog tripl-dabl učinka, a vredi reći da ga Majkl Maloun nije mnogo ni trošio, s obzirom na to da je Denver uspeo da lako slavi protiv najgoreg tima lige - Hjustona.

Momak iz Sombora meč je završio sa 24 poena uz osam skokova i čak 12 asistencija, a tako je još jednom potvrdio kandidaturu za titulu najkorisnijeg košarkaša NBA lige, o čemu se sve više govori u košarkaškim krugovima preko Atlantika.

Ono što je svima noćas zapalo za oko na meču protiv Hjustona jeste neverovatna Jokićeva asistencija preko celog terena. Tek pošto je Keli Olinik ispalio svoje drugo slobodno bacanje i pogodio ga, naš košarkaš je uzeo loptu u ruke da izvede aut, bacio je preko celog terena i tamo pronašao Pi Džej Dozijea. Tek da kažemo da je na satu u tom trenutku preostalo 0,9 sekundi do kraja poluvremena.

Ali avaj, šta to znači srpskom košarkašu. Sjajno dodavanje došlo je do njegovog saigrača, ovaj je poentirao sa lakoćom i tako uvećao Denverov kapital na poluvremenu. Pas kojih se ne bi stideli ni mnogi  kvoterbekovi u američkom fudbalu.

Video: Srbin video moć najboljeg NBA šutera, Denver pao: Jokić čuo pokliče MVP, MVP, ali za Karija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    25. april 2021 | 14:39

    Svi igraju kosarku u NBA a on se igra kosarke jer je zato rodjen.Nikola uzivanje je gledati sta radis.Neka si nam ziv zdrav🇷🇸🙏😁👍❤️

  • cccc

    25. april 2021 | 17:08

    Gospodin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA