Prvi kandidat za trenera Partizana je upravo dobio nagradu FIBA za najboljeg stručnjaka godine!

Trener Nižnjeg Novgoroda prvi je kandidat za klupu crno-belih

  • 2
KK Crvena Zvezda - KK Nižnji, Zoran Lukić

Foto: Marko Todorović

Košarkaši Partizana spremaju se za nastup u KLS Superligi, koja počinje krajem maja, a  Aleksandar Matović obavlja trenutno funkciju prvog trenera posle otkaza Filipovskom. Kako su preneli srpski mediji još pre mesec dana predviđeno je da to čini do kraja sezone, a kako da je Zoran Lukić je prvi pik da ga nasledi na leto.

Lukić je trener Nižnjeg Novogoroda gde počinje završni turnir FIBA Lige šampiona. Osam timova će se boriti za trofej u ovom takmičenju. Lukić je baš pred start takmičenja dobio naggradu za najboljeg trenera godine u izboru FIBA.

Srpski stručnjak je dobio 26 odsto glasova, prate ga Ćuš Vidoreta (Tenerife) i Stefanos Dedas (Hapoel Holon).

Inače, najbolju petorku takmičenja čine Si Džej Heris (Hapoel Holon), Kejsi Šepard (Nižnji), Bonzi Kolson (Strazbur), Rejmar Morgan (Karšijaka) i Giorgi Šermadini (Tenerife). U drugoj petorci su se našli bivši igrač Zvezde Dilan Enis (Saragosa), Darijus Tompson (Brindizi), Hasiel Rivero (Burgos), Omar Pruit (Nimburk) i Majkl Kajser (Riga).

Video: Zvezda i Partizan nisu više međustepenica za mlade igrače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tukac

    6. maj 2021 | 09:12

    Ahaha motaj kablove

  • Jović

    7. maj 2021 | 03:49

    JSD-ovci šta će vam da trošite pare u RAZVOJNOJ BETON LIGI HUMSKE ULICE. Vama treba neko ko diže (m)oral a to ili je Vujošević ili pre svih (Bilja) Obradović. Poz sa Malog Kalemegdana i Severa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA