≫ 

Bajić besneo posle poraza od Zvezde: "Ovakve uvrede nisam nigde doživeo, hvala vam na gostoprimstvu"

Trener Igokee istakao je na konferenciji u prvi plan neke druge,e manje košarkaške stvari

  • 22
Dragan Bajić selektor Makedonije

Foto: MN Press

Igokea je završila tekuću sezonu u ABA ligi porazom od Crvene zvezde u majstorici polufinala. Iako je tim Dragana Bajića uspeo da se vrati iz debelog minusa, ipak nije smogao snage da napravi veliko čudo i potpuni preokret u Beogradu.

Ipak, trener Igokee u prvi plan nije istakao dešavanja sa samog terena, koliko ono što se dešavalo pored njega. On navodno tvrdi da je delegacija tima iz Laktaša bila pod konstantnim pritiskom domaćih navijača, prisutnih u dvorani.

- Hvala ovom prilikom svim učesnicima ABA lige, rukovodstvu, svim klubovima, kolegama, uz teške okolnosti koje smo prošli sa kovidom možemo da kažemo da je liga bila kvalitetna. Hvala domaćinu na gostoprimstvu koje smo doživeli. Mislim da Igokea kao klub i svi moji igrači i ja kao trener nismo doživeli ovakve uvrede - rekao je besni Bajić.

Potom se ipak dotakao dešavanja sa utakmice, gde kaže da nije problem bio samo u četvrtoj četvrtini u kojoj je Igokea postigla dva poena, već da je igru gostiju pratio veliki broj "gluposti".

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo četvrta četvrtina bila problem. Prvo poluvreme nije bilo ni blizu onoga što smo igrali u protekloj utakmici. Pogotovo se to pokazalo u četvrtoj četvritni, nakon što smo došli na posed zaostatka, a onda smo napravili ogroman broj gluposti, pogotovo u napadu. Imali smo šansu da prelomimo Zvezdu, da ih uvučemo u nervozu, pogotovo kada se uzme u obzir koji je utakmica imala značaj. Nažalost, samo smo se predali - dodao je Bajić.

 

On zaključuje da će se kostur Igokee sačuvati za narednu sezonu, da su ugovori sa nekima već potpisani, ali da će se voditi računa o budžetu.

- U pregovorima smo sa većinom igrača. Većina je potpisala ugovore, ostala su još dva-tri. Kada vidimo gde smo i šta smo, popunjavaćemo roster. Isplaćivaćemo plate i nikad nećemo prekoračiti budžet. Naravno, tu su i mladi igrači, Ilić, Talić i moramo da vidimo šta će biti s njim - zaključio je trener Igokee.

Video: Crveno-beli zakazali veliko finale protiv Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sd

    11. maj 2021 | 21:43

    Oni su poznati po drmanju koseva,pljuvanju i bacanju urina na parket....to su oni

  • sedi1

    11. maj 2021 | 22:58

    ... vidi,... boli i boleće sve više i više...

  • Narod

    11. maj 2021 | 22:07

    Svaka cast Bajicu. Odlicnu ste kosarku igrali citave sezone. Nazolost, previse he novca uloozeno i cz da jedna talentovana ekipa kao sto ste vi prospe projekat. Gledajte sad finale, gdje ce Covic da uzme stvari u svoje ruke i on ce da priprema utakmicu, a ne Radonjic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA