≫ 

Nedović demantovao da potpisuje novi ugovor sa Zelenima, navijači žele da ga zadrže za iduću sezonu

Njemu ugovor ističe na leto, pa može da bira novu destinaciju, ako to poželi

  • 1
nemanja nedović Foto: MN Press

Bilo je reči da Nemanja Nedović potpisuje novu saradnju sa Panatinaikosom, grčki mediji su tvrdili da je sve blizu realizacije, ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa.

Bivši igrač Olimpije iz Milana poručio je medijima da dodatno provere svoje izvore, naglasivši da do dogovora sa Zelenima ipak nije došlo. Bar ne još uvek, iako bi navijači grčkog kluba voleli da se to desi.

Nedoviću ugovor sa Panatom ističe na kraju ove sezone, slobodan je u izboru nove destinacije, pa zbog toga ne čudi što ne žuri sa izborom kluba za narednu takmičarsku godinu. Moguće je da će na kraju ostati u svom dosadašnjem klubu, ali to nije u potpunosti sigurno.

A kako se može primetiti na društvenim mrežama, navijači se nadaju da će srpski košarkaš ostati u njihovom taboru. On je pružio neke zaista blistave partije ove sezone, naročito je impresivna bila ona protiv Makabija, kada je postigao 39 poena, ali je PAO tada poražen.

Video: Crveno-beli zakazali veliko finale protiv Budućnosti

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA