≫ 

Vujošević potvrdio Ostojine reči: "Nisam zahvalan, već zadovoljan, ne bih raspredao priču dalje"

Nekadašnji trener Partizana dobio je zaostala dugovanja od svog kluba

  • 21
Duško Vujošević i Bogdan Bogdanović Foto: MN Press

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović je ranije tokom današnjeg dana izjavio kako je klub isplatio sve obaveze prema Dušku Vujoševiću. Dve strane su u jednom trenutku završile pod budnim okom Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT), ali je na kraju ustanovljeno da je sve bio nesporazum.

Vest da je isplaćen potvrdio je Vujošević u razgovoru Sport Klub. Kaže da mu je drago što je kompletna priča konačno završena i što više neće morati da se nervira oko svega.

- Tačna je vest, saznao sam od novinara jednog medija danas uplaćen kompletan dug. Zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad akta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga - rekao je Vujošević.

On je nakon toga izjavio da je želeo da naplata ide u ratama. Sve u svemu, kaže da nije zahvalan, već zadovoljan načinom na koji je ovaj spor na kraju završen.

- Pokušao sam koliko je god moguće da pokažem razumevanje, da naplata dugova bude u ratama. Ostajem iza svega onoga što sam izjavio pre nekoliko dana. Ja nisam ni rekao da je uprava Partizana falsifikovala, po imenu i prezimenu sam rekao ko je napravio krivotvorinu, ali zaista više ne bih da se ova priča oteže i nastavlja. Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio. Uvek mi je bilo žao što se oni koji su neprijatelji Partizan naslađuju tim stvarima, ali prosto nije bila moja odgovornost. Niko nema beskrajno strpljenje. Moje strpljenje je samo bilo beskrajno upotrebljeno i iscrpljeno. Ovim potezom kluba sam zadovoljan. Ne zahvalan, nego zadovoljan - rekao je nekadašnji trener Partizana.

Ne želi da priča ide dalje. Šta je bilo, bilo je.

- Znam da je teško biti predsednik Partizana, teško ukoliko hoćeš da se takmičiš sa Crvenom zvezdom koja je sigurno favorizovana, ali ne bih više oko ovoga raspredao priču. Dobro je da su me isplatili, trebalo je mnogo ranije, ali eto… Situacija je bila takva kakva je bila, bilo je mnogo nervoze - zaključio je Vujošević za Sport Klub.

Video: Milojević kaže da njegovi igrači nisu bili hrabri da dobiju drugu utakmicu: U teškoj smo situaciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    20. maj 2021 | 08:00

    Ti si bio najfavorizovaniji trener na kugli zemaljskoj...

  • Coa

    20. maj 2021 | 07:44

    A jel teško bilo takmičiti se kad su Zvezdi odnešeni koševi sa Kalemegdana? Kad su gepekovane sudije itd. Šatro institucija sada prosti.... ja.

  • Losmi

    20. maj 2021 | 08:31

    Gde su oni casovi ljubavi kada dodje do para?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA