Radonjić i Lazić otkrili šta je Zvezdi potrebno da dobiju Budućnost u Morači i osvoje ABA prsten

Naredni meč finalne serije na programu je u ponedeljak veče

  • 10
Košarka, KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: Crvena zvezda mts/Đorđe Kostić

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim u četvrtom meču finalne serije ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici treba da svede greške na minimum.

Četrvti duel finala regionalne lige igra se u ponedeljak od 20.30 u Podgorici, a Crvena zvezda vodi 2:1 u seriji do tri pobede, nakon što su Podgoričani u "Morači" dobili treći meč 75:71.

- Prevelikog vremena za pripremu naredne utakmice nema i pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Treba koncentrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći meč - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić smatra da borbenost u sutrašnjem meču mora da bude na visokom nivou.

- Iza nas je teška utakmica, jedan dan iskoristićemo za odmor, trening i pripremu narednog meča. Moraćemo borbeno u ovaj meč, s puno energije kao i uvek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i ispravimo i korigujemo neke stvari iz prethodnog duela - rekao je Lazić.

Ukoliko bude bilo potrebno, peti odlučujući meč serije na programu je u petak u dvorani "Aleksandar Nikolić“.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    23. maj 2021 | 20:51

    Ne treba Zvezdi bolja igra dobra je i ovakva protiv ovakve Budućnosti nego nam je potrebno bolje sudjenje.

  • Goran

    23. maj 2021 | 21:36

    Vise koncentracije u odbrani da ne bi protivnik postizao lake poene iz bacanja. Lako se zaliti na sudije ali ko je gledao utakmicu video je da je sve bilo cisto iako se zvezdini igraci zale na svaki zvizduk sudije.

  • sudije a barjo

    23. maj 2021 | 20:13

    znamo i mi..nedostaje da vam sudije donesu pobjedu..bez njih ste obican mali prosjecan klub..siguran sam da ce uz posteno sudjenje buducnost odnijeti prvo mjesto...kvalitetniji bolji intelegentniji sto je garancija za uspjeh..ne uzadju se u sudije kao vi..i zato ne kmecite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA