Radonjić i Lazić otkrili šta je Zvezdi potrebno da dobiju Budućnost u Morači i osvoje ABA prsten

Naredni meč finalne serije na programu je u ponedeljak veče

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika sudije a barjo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ale ale ale oooooooo

    23. maj 2021 | 23:05

    U naredne dve utakmice nam je potrebna SRECA, jer je buducnost igracki UBEDLJIVO NAJJACI TIM NA OVIM PROSTORIMA!!!Da je bilo grama zdravog razuma, u zvezdi su najkasnije u januaru MORALI DA DOVEDU PRAVOG CENTRA, PRAVU CETVORKU I STARTNOG KECA!!! Ovako, bez pravog keca jer uskokovic, radanov i hol to nisu i bez ijednog igraca na pozicijama 4 i 5 jer rit, kuridza, noko i kuzmic nisu dostojni ni aba ligu da igraju a kamoli u zvezdi, smo ostavljeni da se nadamo da ce kod buducnosti proraditi sindrom malog kluba i straha od pobede, druge nam nema. Zamislite vi recimo tog HOLA, koji je do juce igrao u grckim timovima koji su se borili za opstanak, sada igra za titulu, a do juce igrao protiv evroligasa koje je samo na tvu mogao da gleda. Isto s kuridzom, covekom koji se celu karijeru sa svojim klubovima borio za opstanak. Rit, radanov i iskokovic ne znaju da li su dosli ili posli, simonovicu kao u SPACE JAM, da je neko oduzeo sve sposobnosti pa sada pravi faulove na centru u bonusu, bane uklizava na 10m igracu ledjima okrenutom kosu, na sekund do kraja napada. Kakav je to tim, kakvi su to igraci, ja od novembra ne mogu da se nacudim da je neko ovakav tim sastavio, jos manje mi je jasno kako smo osvojili KRK i dosli do finala ABA lige!!!da li je to covic resio da tera sprdnju sa regionom, kao u fazonu SKLEPACU NAJGORI MOGUCI TIM, i osvojicu sve!!!

  • Goran

    23. maj 2021 | 21:36

    Vise koncentracije u odbrani da ne bi protivnik postizao lake poene iz bacanja. Lako se zaliti na sudije ali ko je gledao utakmicu video je da je sve bilo cisto iako se zvezdini igraci zale na svaki zvizduk sudije.

  • Žarkov Dragan

    23. maj 2021 | 20:51

    Ne treba Zvezdi bolja igra dobra je i ovakva protiv ovakve Budućnosti nego nam je potrebno bolje sudjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA