≫ 

Foto ubod: Nekadašnji igrač Partizana navijao za Budućnost protiv Crvene zvezde u "Morači"

On je uslikan na tribinama sa raširenim rukama

  • 17
Petar Grbić Foto: ABA liga / KK Budućnost VOLI

Proveo je Petar Grbić ukupno tri sezone igrajući u dresu Partizana. Navijači crno-belog ga se uglavnom sećaju po dobrom, a ovaj izuzetno iskusni fudbaler svoje vreme trenutno provodi u Podgorici, zbog čega se odlučio da juče poseti dvoranu "Morača" i isprati meč između Budućnosti i Crvene zvezde u okviru finala ABA lige.

Podgoričani su pobedili Zvezdu jako tesno (81:80) pogotkom Kobsa sa linije penala, da bi potom Davidovac i Lojd promašili šuteve za pobedu, što znači da će se u petak igrati majstorica u Beogradu za titulu prvaka.

U "Morači" smo na delu ponovo imali veliki broj navijača, sudije su već tokom prve četvrtine morale da ih upozore da neće tolerisati nikakve "ispade", a među pristalicama plavo-belih iz Podgorice našao se nekadašnji fudbaler Partizana.

On je bio smešten među navijačima Budućnosti za koju trenutno nastupa. Sam Grbić je igrao protiv Zvezde u večitom derbiju nekoliko puta dok je nastupao za Partizan, a juče je podržao tim iz Podgorice na putu ka majstorici.

Pored Partizana i Budućnosti, Grbić je u svojoj karijeri nastupao za Mladost iz Podgorice, Mogren, Olimpijakos, OFK Beograd, Akisar Beledije, Adana Demir i Radnički iz Niša.

Video: Najbolji trenuci meča KK Budućnost i KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    25. maj 2021 | 10:56

    Sve je to dokaz da neko voli svoj klub i zivi za klub, a neko mrzi drugi i zivi radi mrznje.Zivela Zvezda Srbija samo napred Srbi.

  • Cile

    25. maj 2021 | 10:58

    Pa normalno. Čovek je Crnogorac. Za koga je trebalo da navija????

  • joco

    25. maj 2021 | 10:31

    Pa normalno svi tudjmanovci navijaju protiv srpskog kluba jer su i isnovani u Zagrebu kao JSD nemaju veze sa Srbijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA