≫ 

Nisam umoran, svaka čast Nurkiću kako me je branio: Jokić pred rafalom pitanja posle slabije partije

Njegov Denver je ranije noćas doživeo debakl na gostovanju Portlandu, čime je serija poravnata na 2:2

  • 0
Nikola Jokić

Foto: Youtube / Printscreen

Nekako smo navikli da Denver Nagetsi u poslednjih nekoliko sezona igraju maratonske partije. Tako će, čini se, biti i protiv Portlanda, pošto je četa Nikole Jokića posle vođstva od 2:1 u seriji, sinoć doživela pravi debakl i sada je sve ponovo otvoreno.

Naš košarkaš nije blistao, naprotiv, pružio je jednu od slabijih partija ove sezone, a to je bio povod za novinare da ga na konferenciji cede punih osam minuta. Nije bio rapsoložen za priču, ali je ipak odgovorio na sva pitanja.

- Portland je opasan tim i ne možemo da igramo opušteno zbog toga. Oni su imali energiju, brzinu, dobro su šutirali i nismo dobro odgovorili. Moramo da budemo mnogo bolji. Svaki košarkaš mora da to uradi za sebe – počeo je Jokić.

Upozorava Nikola da je Portland noćas bio za klasu ispred Denvera. Pokrili su im svaki mogući šut, a Nagetsi su izgledali tromo i sporo, što je bila sušta suprotnost onome što smo gledali u utakmicama “dva“ i “tri“.

- Imaju mnogo talentovanih igrača, imaju mnogo oružja, njihovi starteri su nas razbili i nismo imali rešenje. Igrali su na potpuno drugačijem nivou od nas, mi smo bili baš loši i usporeni, svaki šut je bio kratak, svaka kretnja je spora. Šta da se radi, idemo u Denver pa ćemo da vidimo šta će da bude.

Nekoga je zanimalo da li je Jokića zapravo stigao umor, pošto nije odmarao ni na jednoj utakmici u ligaškom delu sezone, a odgovor je bio logičan – ne.

- Ne, nisam umoran, Nurkić je igrao dobru odbranu, ceo tim je igrao dobru odbranu. I kad sam bio otvoren, promašivao sam, ali svaka čast Nurkiću – zaključuje Jokić.

Video: Lagano kao jedan-dva: Jokić nas polako navikava na zakucavanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA