≫ 

Vasa M(VP)icić krunisan još jednim peharom, proglašen je i za najkorisnijeg igrača F4!

Bajkovitu sezonu, u kojoj je proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela, srpski plej krunisao evroligaškom titulom sa Efesom i zvanjem MVP-ja finala

  • 6
vasilije micić Foto: twitter/euroleague

Imaće Vasa Micić šta da priča deci i unucima jednog dana kada buue premotao film na sezonu 2020/2021, koju će, utisak je, teško ikad ponoviti u karijeri.

Srpski plejmejker se okitio sa tri priznanja - postao je prvak Evrolige sa Efesom, a proglašen je i za MVP-ja sezone i najkorisnijeg igrača završnog turnira.

Vasa je sa 25 poena i 5 asistencija predvodio Turke do pobede nad Barselonom, za prvu evropsku krunu Efesa u istoriji kluba.

Nije bilo dileme posle meča, odluka je bila laka - Vasi je uručena i MVP nagrada za najboljeg igrača fajnal-fora, koju je srpskom igraču predao prvi čovek ovog takmičenja Đordi Bertomeu tokom ceremonije proglašenja pobednika u Kelnu.

Šta reći, nego kapa dole za ovog momka, koji će posle nestvarne sezone karijeru gotovo izvesno nastaviti u najjačoj ligi sveta.

Posle finala, Micić je zasluge i za svoj i za timski uspeh, prebacio na saigrače.

- Trenutno je veoma teško reći nešto pametno. Mnogo toga sam naučio iz svog prvog finala. Naučio sam da moram da čuvam energiju do poslednjeg trenutka utakmice. Šejn Larkin nas je održavao u životu, ali čestitam svim momcima, ovom sjajnom timu - rekao je Micić.

Video: Blam Vase Micića, poveo Partizanovu pesmu pred Delijama na Zvezdinom slavlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA