≫ 

Hrvat posterizovao srpskog džina: Pogledajte brutalno zakucavanje preko Bobija o kojem priča NBA

Ivica Zubac izveo potez večeri

  • 1

Video: Zubac zakucao preko Bobija

Boban Marjanović je dao značajan doprinos u pobedi Dalasa nad Los Anđeles Klipersima, a kao starter je bio tajno oružje Meveriksa za brejk i vođstvo od 3:2.

Bio je Bobi nerešiva enigma često za Kliperse kada bi dobio loptu ispod koša, a čak ni fizički okršaji nisu mnogo pomogli, pa i udaranje koje je trpeo.

Ipak, u jednom napadu i Bobi je pretrpeo žestok udarac od strane protivničkih igrača, ali u košarkaškom smislu.

Naime, centar Klipersa, hrvatski reprezentativac Ivica Zubac, zakucao je silovito preko njega i "posterizovao".

Kada na takav način postignete koš preko diva visokog 222 centimetra, jasno je da će se o tome pričati u NBA ligi i da će se ti snimci deliti na društvenim mrežama.

Bobiju svakako ostaje uteha da je njegov tim slavio sa 105:100 i da će već u petak od 22.00 imati priliku da osigura mesto u polufinalu zapadne konferencije.

Nikola Jokić i Denver su na korak od polufinala NBA Zapada, vode 3:2 protiv Portlanda, i večeras (02.00) imaju priliku da sve završe. Ali Portland je domaćin i favorit je - kvota na keca je 1,50, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portland - Denver.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA