≫ 

Momci, hajde malo da pričamo o Jokiću: Šta se to desilo sa Nikolom u drugom poluvremenu?

NBA analitičari se pitaju zašto je Srbin odigrao tako loše u nastavku meča protiv Finiksa

  • 0
NBA liga Printskrin: Twitter/@AltitudeTV

Bez pravog Nikole Jokića nema ni moćnog Denvera, i u to smo jasno mogli da se uverimo posle prve utakmice polufinala Zapada i trijumfa Finiksa koji sada vodi 1:0 u seriji!

Vodio je Denver na poluvremenu, mao je +10 sredinom treće deonice, da bi Sansi na kraju ubedljivo slavili rezultatom 122:105. Jokić je ubacio 22 poena, od toga 15 u prvom delu, što je i privuklo pažnju NBA analitičarima.

Njegovu partiju protiv Finiksa komentarisali su i Vik Lombardi, Kris Dempsi i Bil Hanzlik koji su bili složni da je Denveru u drugom poluvremenu nedostajao onaj pravi Jokić.

- Momci, hajde da govorimo o Nikoli Jokiću koji nije imao svoje veče. On je MVP, ima dosta odgovornosti na svojim ramenima, ali pogledajte njegove brojke u prvom poluvremenu: 15 poena i 7/11 šut iz igre, dok je u nastavku viđena druga priča - rekao je Lombardi, a na njegove reči se nadovezao Hanzlik:

- Ako bude šutirao 3/12, Nagetsi će biti u velikoj nevolji. Mada mi se čini da je Džoker delovao umorno na ovom meču, nije bio onaj Džoker sa energijom na koju smo navikli.

>>> Bogdan Bogdanović „uništio“ je Filadelfiju u prvom meču polufinala Istoka, a večeras (01.30) njegova Atlanta ima šansu za dupli brejk i dodatno približavanje finalu. Kvota na Atlantu je 2,95, a na keca, odnosno na Filadelfiju, 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Filadelfija - Atlanta.

Potom se u priču uključio i Demspi koji je istakao dobru partiju Jokića u prvom poluvremenu, a potom je analizirao i odbranu Ajtona u nastavku kojom je "izbacio" Srbina iz igre.

Video: Samo je jedan Nikola Jokić: Sam sebi asistirao o tablu, brutalno prošao kroz odbranu pa poentirao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA