Problemi u raju za Kokoškova: Mesto u timu mu nije zagarantovano iduće sezone, menja ga Trinkijeri?

Srpski stručnjak još nije dobio potvrdu od Fenerbahčea da će voditi ekipu naredne takmičarske godine

  • 0
igor kokoškov Foto: MN Press

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su pravi debakl u finalu turskog šampionata protiv Anadolu Efesa. Prosečna razlika u tri odigrana susreta iznosila je okruglo 30 poena, što dovoljno govori o tome koliko je sama serija bila jednosmerna ulica.

Iako je uspeo da podigne ekipu nakon veoma lošeg starta sezone u Evroligi i da je uvede u plej-of, gde je osakaćen brojnim odsustvima zbog korone eliminisan od CSKA iz Moskve, a potom ekipu uveo u finale nacionalnog prvenstva, Igoru Kokoškovu mesto među žuto-plavima nije zagarantovano za narednu takmičarsku godinu.

Prema pisanju specijalizovanog košarkaškog portala Sportando, čelnici kluba još nisu odlučili da li će nastaviti saradnju sa našim trenerom, koji je prošlog leta potpisao ugovor na ukupno tri godine. Isto tako, kao potencijalna zamena za njega navodi se Andrea Trinkijeri koji je posle odlične sezone u Partizanu, dobar rad preneo u minhenski Bajern, koji je dobro namučio Olimpiju iz Milana u Top 8 fazi Evrolige.

U poslednjih nekoliko dana, vrzmaju se brojne glasine o novom ugovoru za Dajšona Pjera, kao i interesovanju za angažovanje Ahila Polonare i Pjerije Henrija. Dugačak prelazni rok svakako je pred Fenerbahčeom i treba očekivati pojačanja za jednog od istanbulskih giganata u nastojanju da se smanji razlika između ovog kluba i Efesa, kojem će najverovatnije otići neki veoma važni igrači. Među njima je i Vasa Micić.

Video: Zvezda na korak od finala, Borac sa parketa izašao sa -31 i primljenom stotkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA