Turska bruji zbog mogućeg velikog transfera: Vasa Micić dobio poziv da pređe u Fenerbahče!

Teško je predvideti gde će Vasilije nastaviti karijeru

  • 1
Vasilije Micić Printskrin: Sport klub

Svi dobro znaju kakvo rivalstvo gaje Fenerbahče i Anadolu Efes u Turskoj. S tim u vezi, navijači drugopomenutog kluba bili bi žestoko razočarani ukoliko se obistini vest tamošnjeg novinara Gokana Turea koja glasi – Vasa Micić je dobio poziv da obuče žuto-plavi dres!

Prema njegovim informacijama, direktor Fenerbahčea sastao se sa Miškom Ražnatovićem i izneo mu ponudu za prelazak srpskog plejmejkera iz jednog u drugi tabor. Naravno, mnogo toga zavisiće od toga da li Vasa uopšte planira da ostane u Evropi ili će da ode put NBA lige.

Koliko juče je Anadolu Efes zadao poslednji udarac potpuno dotučenom Fenerbahčeu u finalnoj seriji turskog šampionata. Prosečno je na tri meča ove serije razlika bila 30 poena u korist ekipe iz dvorane “Sinan Erdem“, što dovoljno govori o tome u kom smeru se kretala ova serija. Tim koji za sada predvodi Igor Kokoškov u Miciću vidi rešenje svih svojih problema.

U Efesu su se već pomirili sa odlaskom Vase Micića iz kluba, mada su verovatno na umu imali odlazak u NBA ligu, a ne u tabor najvećeg, gradskog rivala. Bilo kako bilo, ni to nije isključeno – zainteresovan je Čikago, želi da uzme prava od Oklahome i na Tanderima je da odluče šta je najbolje. Pre svega, Miško je rekao da neće pustiti Vasu da ode u SAD, a da tamo nema nikakvu ulogu.

Srpski košarkaš je u Efesu od 2018. godine, a prethodno je nastupao za Žalgiris, Tofaš, Crvenu zvezdu, Bajern iz Minhena i Mega Leks.

Video: Crno-beli dobili šamar od Mege u prvom meču polufinala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. jun 2021 | 11:47

    Pa nije lud da ode u klub koji je 2 klase ispod efesa. Vasa treba da ostane u efesu uz garancije da ce se tim podmladiti i ostati u top 4 EL ili da ode u Real koji mu nudi dobre pare i koji pravi odlicnu ekipu za novu sezonu. Koji crni fenerbahce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA