"Dolazak iz Bajerna u Zvezdu je bio okidač": Micić otkrio ključan momenat za preokret u karijeri!

Plejmejker Efesa objasnio je šta se to desilo 2016. godine

  • 2

Najkorisniji igrač Evrolige i šampion Evrope u klupskoj konkurenciji, Vasilije Micić, gostovao je u emisiji "U obruču" na Areni sport.

On je između ostalog otkrio i kada je nastala prekretnica u njegovoj karijeri.

- Ima mnogo pritiska javnosti, naročito kod nas, ali ja sam imao sreću da mi je Deki Milojević koji me je trenirao u Megi rekao da, od kada je kao igrač prešao u Partizan, nije više čitao novine ni komentare.

- Naravno, ne treba bežati od javnosti, ali je dobar preduslov da se rešiš tih čitanja komentara i pritiska.

- Mislim da je momenat odlazak iz Bajerna u Zvezdu i posle iz Zvezde u Tofaš. Ja sam shvatio da sam to ja - Vasa Micić, takav sam, kakav sam, i ja sebe volim. Dajem sve od sebe svakog dana i pred sobom sam čist i fer, a ako se to nekom ne sviđa šta da radim, ja to ne mogu da promenim - kaže Micić i dodaje:

- To leto je bilo okidač jer sam ja do tada prati sve vezano za košarku i znao toliko nebitnih informacija.  Prestao sam da gledam sve te utakmice i tako sam krenuo jednim drugim putem.  Shvatio sam da ima dovoljno stvari koje me ispunjavaju i koje me čine srećnim - rekao je Micić.

Video: Vasilije Micić o Olimpijskim igrama i odnosu sa Kokoškovim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    14. jun 2021 | 21:57

    Kad se setim tvoje kordinacije,kao da ne umes da trcis,driblanja o nogu,izgubljenih lopti..a sad si zasluzeno mvp,zivot je sou..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA