≫ 

Novi snimak Jokićeve braće u naletu besa, rafalom psovki i pretnjama "streljali" igrače Finiksa

Strahinja i Nemanja su se naoštrili da uđu u klinč sa košarkašima Sansa

  • 20
strahinja jokić Foto: twitter/eurohoops

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su i u četvrtom meču serije polufinala Zapada od Finiksa, automatski i eliminisali iz dalje borbe za prsten, a meč je, osim sjajnih Bukera, Pola na jednoj, te Jokića na drugoj strani, obeležio i navijački ispad Jokićeve braće Nemanje i Strahinje na tribinama.

Istina, nisu kao što bi to možda moglo u nekim drugim okolnostima, i u drugoj zemlji, i uleteli na teren da odbrane brata, ali su izvršili svaku drugu vrstu pritiska i pretnji prema igračima Finiksa.

Prethodno, Nikola je jačim faulom izazvao goste da odreaguju burnije i tada su se i braća uključila, srećom samo verbalno.

Bilo je psovki, uvreda, pretnji batinama, sve po srpskom repertoaru, Bukeru i družini iz Arizone sigurno nije bilo prijatno kada su spazili dvojicu rmpalija iz prvog reda tribina kako im mašu rukama uz bujicu reči.

Na društvenim mrežama se pojavio novi video, iz neposredne blizine Jokićeve braće, na kojem se još jasnije može videti i čuti koliko su Jokićeva braća bila željna da uskoče na teren i ptegnu "argumente" sa igračima finiksa.

- Majku ti j.. bre, i tebi j.... majku bre - sipali su rafal psovki Jokići, besni,  dok su ispred njih prolazili Devin Buker i ostali igrači Finiksa posle sukoba sa Nikolom.

Video: Jokićeva braća zamalo uletela da prebiju Bukera: Obuzdavali ih na tribinama, pljuštale srpske psovke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA