≫ 

Kakvo ludilo u Zvezdi: Stefan Jović se vraća na Mali Kalemegdan, Simonović se penzioniše!

U menadžmentu crveno-belih ne čase časa

  • 34
Stefan Jović, Branko Lazić

Foto: Marko Jovanović

Izgleda da su u Crvenoj zvezdi odlučili da sve što imaju za narednu sezonu, kažu u jednom danu! Stefan Jović, reprezentativac Srbije, dogovorio se sa crveno-belima i to je već treći novi igrač koji će zadužiti crveno-belu opremu!

Nakon vesti da su Nikola Ivanović i Luka Mitrović, dvojac Budućnosti, novi igrači Zvezde, saopšteno je da je šampion Srbije u pregovorima i sa Aleksom Avramovićem.

Sada, kako javljaju grčki i ruski mediji, Jović će se na novoj prozivci pojaviti sa njima, za razliku od Marka Simonovića koji je odlučio da okonča karijeru.

Ipak, Simonović će nastaviti da pomaže stručnom štabu crveno-belih. On je karijeru počeo u Lavovima 063, a zatim je igrao za Ergonom, Ostende, Hemofarm, Budućnost, Albu, Crvenu zvezdu, Ortez, Zenit, Cedevitu i Unikahu.

Što se tiče Jovića, on dolazi iz ekipe Himkija, nakon Zvezde je još branio boje Bajerna, a pre toga je igrao za Slogu i Radnički iz Kragujevca.

Trenutno je sa reprezentacijom u Grčkoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Necha

    19. jun 2021 | 06:14

    Jaka Blazic...

  • Mile 2

    19. jun 2021 | 07:12

    Lepo sto Zvezda dovodi samo naše igrače ,ajde još Smajlija i Petruseva !

  • BOBA

    19. jun 2021 | 08:15

    Bravo, Jović je vrhunski plejmejker i igraće i srcem za razliku od stranaca koji igraju za statistiku, bolje platiti našeg reprezentativca nego dva prosečna stranca. Još bek umesto Lojda i četvorka koja pravi razliku, šuter a voleo bih mladog Petruševa u crveno belom dresu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA