≫ 

Već stigao demanti za Partizan i Obradovića, još nema dogovora, Žoc i dalje neodlučan

Telegrafu nije ova vest potvrđena iz Partizana

  • 44
ZELJKO OBRADOVIC

Foto: MN Press

Da li se sprema velika bomba u srpskoj košarci? Kako mnogi naši mediji javljaju, Željko Obradović je postao trener Partizana, ali je ubrzo stigao i demanti ove informacije. 

Za sada nema zvanične potvrde, iako je Kurir plasirao informaciju da će legendarni stručnjak biti na čelu struke crno-belih naredne tri godine.

Telegrafu ova vest nije potvrđena iz Partizana, ali je u mređuvremenu specijalizovani košarkaški portal "Eurohoops" iz svojih izvora doznao da dogovor dve strane ne postoji, da je Obradović i dalje neodlučan po pitanju preuzimanja crno-belih.

Predsednik Ostoja Mijailović je doveo sportskog direktora Zorana Savića kako bi se Partizan što pre vratio na staze stare slave. A poznato je da su Savić i Obradović u veoma dobrim odnosima, te se može očekivati da zajedničkim snagama poguraj crno-bele ka svetloj budućnosti i ka, zašto da ne, samom vrhu evropske košarke.

Video: Nikola Peković o odnosu sa Duškom Vujoševićem i dolasku Ostoje Mijailovića na čelo Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skënderbeu

    19. jun 2021 | 17:49

    Nije potres u srpskoj kosarci, epicentar potresa je u Železniku, miševi se već spremaju da drmaju konstrukciju koša i pljuju stručni štab Institucije iz Humske😂😂👉👌

  • Darko

    19. jun 2021 | 17:52

    Hahahaha bas cemo da vas vidimo i sa Obradovicem. Opet cemo vas otresti. Polako.😂

  • Obrad

    19. jun 2021 | 17:53

    Došao u Zvezdu B . Rukovodstvo Zvezdino politika Zvezdina. Pa ti titule nećeš videti dok se vlast ne promeni,pogubićeš zivce i napustićeš klub pre kraja sezone. Savo Milošević broj 2. Žeks bezi odavde nisi toliko poludeo valjda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA