Muta Nikolić "potkačio" Kokoškova: U reprezentaciji treba emocija, a on je bio surovi profesionalac

On ga ipak podržava da ostane na klupi i u narednom periodu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan

    07. jul 2021 | 20:26

    Nije kriv Kokoškov, već činjenica da mi nemamo igrački kvalitet, ni u igri jedan na jedan, ni u šutu za tri, a ispromašivali su se i sa poludistance. Srbija nema igrača kao na primer Dončić. Na svetskom prvenstvu bili su tek peti i to sa Jokićem i Bogdanovićem u timu. Na Olimpijadi bi prošli još gore i bez medalje.

  • NekoKo

    06. jul 2021 | 01:54

    Kokoškov se prema Srbiji u najmnju ruku poneo neprofesionalno. Neverovatno je da su svi tako lagano prešli preko činjenice da prvi selektor kojeg uzgred dobro plaćamo, nije vodio važnu takmičarsku utakmicu, nego je posalo pomoćnike jer je gospodin imao obaveze u klubu. Sve, sve ali Srbija sa tolikom košarkaškom tradicijom to nije smela da dozvoli. Ljudima u našem savezu ne dolazi do mozga da je to najveće poniženje koje smo doživeli u našoj košarkaškoj istoriji. Tom tipusu bi trebalo da bude čast da je selektor Srbije, ali džabe kada je reč o alavom, bezobraznom, bezveznjaku koji nije svestan svoje nesvesti. I u NBA ligi, i u Feneru, i u našoj reprezentaciji je sve upropastio. To je ono kada čovek pomisli da može sve, tačnije mnogo više nego što je realno i prihvata se posla kojem nije dorastao i onda na kraju ispadne da ništa ne zna. Meni samo nije jasno šta je njemu Srbija dužna pa ga zadržava na klupi i faktički mu spašava dalju karijeru.? Momentalna pedala. Struka koja je uvek bila plaćena a koja se držala principa kada ko dolazi na pripreme isl. sramotno prećutkuje gore navedeni potez Kokoškova. U prošlosti kada su oni bili treneri mnogi kvalitetni igrači nisu mogli da se priključuju reprezentaciji sa malim zakašnjenjem i to kada je bilo manje više opravdano. Neki nisu čak ni pozivani iz tog razloga. Sve zbog principa, ono kad mogu tad i tad da se pojave drugi, tipa Bodiroga možeš i ti... Alo nama se selektor kojeg plaćamo nije pojavio.?

  • Mile

    05. jul 2021 | 18:10

    Sta ima Muta da kaze? Videli smo njegove uspehe. Treba pustiti Kokoskova da jedno vreme radi pa onda amalizirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA