Navijačka reakcija na bum Partizana: "Pljušte" uplate na račun KK Crvena zvezda

Crceno-beli ovih dana dobijaju (ne)očekivanu finansijku pomoć

  • 50
Košarka, KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

KK Crvena zvezda je u procesu rekonstrukcije ekipe, crveno-beli su dosad angažovali trojicu igrača, Ivanovića, Mitrovića, Vajta, vratili Lazarevića iz FMP Železnika, očekuje se još novih imena, ali je, čini se, fokus najvatrenijih pristalica šampiona trenutno više pojačan na aktivnostima večitog rivala.

Partizan je krenuo u ofanzivu, jakim adutima je napao tržište, što ne prolazi bez reakcije kod navijača Zvezde, koji su najpre stidljivo počeli da pomažu svom klubu, konkretno finansijski, a ta pomoć ne jenjava.

Nedavno je na račun kluba sa Malog Kalemegdana "legla" i četvrta uplata od 1.000 evra, piše navijački portal RSB.

Zvezdini navijači su već nekoliko dana aktivni u podršci svom klubu, jedan od njih je nedavno donirao 119.000 dinara i time pokrenuo lavinu koja se, vidimo, "primila" među ljubiteljima kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    9. jul 2021 | 19:28

    Partizan je od osnivanja bio rezimski a Zvezda narodni klub. Bravo zvezdasi i ja cu uplatiti 2.000 dinara i nadam se jos 100.000 ljudi

  • Zof

    9. jul 2021 | 19:26

    Željuku je obećan ogroman budžet zato je i došao. Zna se u Srbiji ko može da obezbedi pare. Braća hoće da oteraju Čovića i to je to. Nema novca nema igrača nema rezultata. Ako bude tako?? Idu izbori i nadaju se crno belim glasovima. Možda i dobiju koji glas više ali sam siguran da će izgubiti glasova Delija

  • Алекса

    9. jul 2021 | 18:08

    Увек су били опозициони клуб,још од кад су им држава опростила 18 милиона дуга и дала нови грб и нову адресу..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA