Dok svi pričaju o Zvezdi i Partizanu, Mega dovela novog NBA prospekta iz Poljske

Nakon Gran Kanarije, Balcerovski je potpisao za Megu

  • 0
Aleksandar Olek Balcerovski, MEGA Printskrin: Youtube / Z. Highlights

Poljski centar i jedan od najboljih igrača Gran Kanarije iz prethodne sezone, Aleksander Balcerovski novi je košarkaš Mege, saopštio je Miško Ražnatović na svom Tviter nalogu.

Balcerovski je rođen 19. novembra 2000. godine, visok je 215 centimetara i igra na poziciji centra, a prošle sezone je osvojio priznanje „Rising star“ u Evrokupu, koje se dodeljuje najperspektivnijem mladom igraču takmičenja.

Ovaj transfer je potvrdio Miško Ražnatović putem svog Tviter naloga.

U redove Gran Kanarije je došao 2015. godine i prošao je sve mlađe selekcije kluba, dok je prethodne sezone u Evrokupu za nešto manje od 14 minuta u proseku beležio 6.5 poena i 3.7 skokova.

S druge strane u ACB ligi je u proseku beležio 5.1 poen po utakmici, a u međuvremenu je postao i član A reprezentacije Poljske za koju je nastupao na Svetskom prvenstvu 2019. godine, kao i na nedavno završenom kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju gde je u proseku beležio 11.7 poena i 3 skoka po utakmici.

Video: Lendri Noko blokira visoko: Glavni izvor poena za Megu u prvom poluvremenu bio je Petrušev

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA