Komentari

 • NekoKo

  Upropastio bi i Zvezdu i Partizan. S obzirom koliko košta jako slab igrač. Šta je on igrao cele prošle sezone.? Ma već nekoliko sezona unazad faktički i ne igra, nema apsolutno nikakvu ulogu u ekipi. Taman da je Džordan mora da nazaduje samo zbog te činjenice, da ne ulazimo u detalje zbog čega je to tako. Videli smo u poslednje dve reprezentativne akcije koliko može kada mu se pruži prilika. Uništio nas je ispucavanjima, spava i vuče se po terenu. Odbrana truba taraba, lopte pored njega hvata ko se nađe...Simanić je zbog istih nedostataka otpisan i to uz činjenicu da je imao vremena da te nedostatke otkloni. Sada da staviš njih dvojicu u bilo koji tim i da im daš istu šansu, manja šteta bi bila od Simanića, koji ni u Zvezdi ne može da igra a Bjelica u NBA ligi. Smešno.

  • Limdar

   @NekoKo

   NekoKo reče lisica kiselo groždje kada se ne može dohvatiti pognu rep pa trk u šumu. Sve mogu da shvatim ali gance nikako kada neko dodje on je naj bolji bolji nema kada neko neće da dodje onda je on najgori da od njega goreg nema.

 • Pp

  Neka iskoristi da uzme još neku kintu, on već 3-4 godine ne može da igra na ozbiljnom nivou...

 • Y

  Kakvog Partizana, Bjelica nije kontaktiran od strane Partizana, a to što pr služba zvezde plasira neke lažne vesti, nije naš problem

 • Vuk

  Cigani pre mesec dana:Bjelica u Partizanu to je sve rešeno, ugovor 3 miliona evra po sezoni...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima