Dramond postao junak dana u Americi: Bez oklevanja, obučen uskočio u bazen gde mu se davio sin

Igrač Filadelfije je brzo razmišljao

  • 1
Andre Dramond Foto: Printscreen / Twitter / Andre Drummond

Kraj vodenih površina uvek treba biti obazriv, naročito ako se pored njih nalaze maloletna deca. Vrlo često se desi da i mali znak nepažnje dovede do katastrofalnih posledica, a one su ovoga puta sprečene jednom brzom reakcijom.

Naime, NBA košarkaš Andre Dramond odmarao se sa svojom porodicom pored bazena. Čuveni košarkaš razgovarao je sa svojim prijateljima, dok je jedna žena motrila na dete koje je sedelo na ivici bazena.

Međutim, ono je u jednom trenutku samo skliznulo u bazen i počelo da se davi. Na svu sreću, Dramond nije oklevao nijednog trenutka, već je sa sve odećom uskočio u bazen kako bi spasio svog sina.

Vrlo je važno što je došlo do brze reakcije, pošto su mediji u Americi nedavno obavili istraživanje koje kaže da se više dece udavi u bazenima i kraj vode nego što se desi tragičan kraj sa nekom od opakih bolesti. Ovako je novi košarkaš Filadelfije ispao junak dana i sigurno će voditi više računa u budućnosti.

Video: Stanojević nervozan kao tigar: Pogledajte reakcije na klupi Partizana tokom penal drame sa Sočijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    13. avgust 2021 | 14:14

    А је л' по вама требало прво да се скине?! 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA