≫ 

Brutalna poruka Željka Obradovića o igranju za reprezentaciju, koju Jokić treba dobro da posluša!

 ≫ 

"Oni su dan posle završetka NBA finala seli u avion i priključili se reprezentaciji. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome - ističe legendarni Žoc

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bozidar

    26. avgust 2021 | 20:55

    Sta su se svi okomili na decka. Igra 10 meseci u najjacoj ligi na svetu gde se ne zna da li su surovije utakmice ili treninzi. Cinjenica je da za razliku od Doncica I gore pomenutih Jokic I ne voli bas kosarku to se vidi iz aviona. Sve to gleda kao posao I to je meni totalno ok. Mogu da se kladim da ce do 35-e da se povuce. Decko Ima 26 godina, hoce da se odmori od basketa, da uziva u rodnom kraju sa drustvom jer ga ceka sledeca ubitacna sezona gde mora da opravda MVP zvanje. A i realno nece da rizikuje povredu. Nije mi jasno sto se svi loze na reprezentaciju I dozivljavaju to kao licne poraze Ili uspehe, mislim lepo je ako pobede nasi ali brate da upadam u depru zato sto ne idemo na OL u kosarci, jaka stvar. Imamo mi ovde mnooogoo vecih problema od toga. . Ljudi zivite svoje zivote borite se za sebe, ostavite Jokica. I ako vec hocete da budete ponosne patriote, ponosite se time sto je jedan Srbin naijbolji Igrac na jebenom svetu. Jer realno I da je igrao ne bi pobedili Italijane I opet ne bi isli na OL. I opet bi njega krivili jer je bio umoran I nije odigrao kao u Denveru. I ako hocemo da budemo patriote bolje da dobro razmislimo o tome kako zivimo na ivici egzistencije, kako decu lecimo SMS porukama I kako da najurimo ovu bagru od politicara I od ove zemlje nesto napravimo za nasu decu, nego sto se lozimo na reprezentacije I ostale manje bitne stvari. Polemisemo o Jokicu dok nas jasu ovi majmuni na vlasti I opozicije....

  • Saša Maksimović

    26. avgust 2021 | 09:40

    Trebalo bi mediji da se uključe i da više ti koji odbiju reprezentativni dres da ih ne stavljaju na udarne vesti o njihovim uspesima I neuspesima.treba ih Ignorisati kao što su oni našu reprezentaciju

  • Filip

    26. avgust 2021 | 07:05

    Zaboravio si da je Jokic trudan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA