Žarko Paspalj, odličan košarkaš i još bolji čovek: Nije teško biti human

U novoj emisiji Telegraf tv -a, "Nauči od mene" proslavljeni košarkaš nam je otkrio na koji način doprinosi boljem životu u društvenoj zajednici

  • 1

U emisiji Telegraf tv -a, "Nauči od mene" poznati nam otkrivaju svoje veštine i hobije za koje malo ko zna i uče nas kako da živimo kvalitetniji i bolji život.

Žarko Paspalj je bio duša nacionalnog tima, čovek koji je primio u ruke i podigao mnogima najdraže trofeje u istoriji jugoslovenske košarke. On jeste bio vrhunski košarkaš, ali je pre svega dobar čovek. 1998. godine zajedno sa drugovima iz reprezentacije Divcem, Danilovićem, Đorđevićem, Savićem, Bodirogom i Rebračom osnovao je Grupu 7, humanitarnu organizaciju za pomoć deci i ljudima koji su bili žrtve ratova u Jugoslaviji.

Kažu da o ljudima najbolje govore njihova dela. O legendarnom Paspalju plemenita dela već godinama govore sve najlepše. U novoj emisiji Telegraf tv -a, "Nauči od mene" proslavljeni košarkaš nam je otkrio koliko su plemenitost i humanost njemu bitni i na koji način on danas doprinosi boljem životu u društvenoj zajednici. Saznali smo zašto je i kako renovirao zajedničko dvorište na Vračaru , ko mu je pomogao a ko ne, kao i šta je potrebno da svako od nas učini kako bi naša zajednica izgledala lepše i bila bolja.

Kako da budemo bolji ljudi i koliko je malo za to potrebno saznajte od Žarka Paspalja u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • del boj

    25. septembar 2021 | 12:50

    Paljo dobrica. Nikada neću zaboraviti kada sam se vraćajući sa posete majci na VMA, naleteo na ovu gromadu. Prišao sam kao da se poznajemo, pružio ruku i zagrlio ga, bez problema je uzvratio isto. Rekao sam mu, Paljo batali bre cigarete, samo se nasmejao i rekao, probaću - ne obećavam :-) Legenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA