≫ 

Zvezda ljuta na PAO posle povrede Vajta: "Neprimereno ponašanje, bez reakcija lekara grčke ekipe"

Amerikanac se povredio tokom prijteljskog meča sa Panatinaikosom

  • 9
Eron Vajt, Kk crvena zvezda Printskrin: Youtube / Darko Noveski

Loše vesti iz Minhena za navijače Crvene zvezde. Jedno od najvećih letnjih pojačanja Eron Vajt odsustvovaće šest nedelja sa parketa nakon što je polomio levu podlakticu na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom, potvrdio je beogradski klub na svom zvaničnom sajtu.

Odmah nakon što je pao na parket tokom meča bilo je jasno da je povreda Amerikanca ozbiljnije prirode, a u klubu ističu da je posle snimanja utvrđeno da mu je potrebna operacija i da će bolnicu u Minhenu napustiti najverovatnije u ponedeljak tokom dana.

To znači da novajlija iz Panatinaikosa neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću na startu nove sezone u ABA i Evroligi.

Zvezda je na svom zvaničnom sajtu istakla zahvalnost lekarima Bajerna i Marku Pešiću koji je direktor kluba, te Svetislavu Pešiću, koji su se angažovali oko toga da Vajt što brže bude zbrinut u jednu od bolnica.

Međutim, beogradski klub kaže da je "nezadovoljan neprimerenim ponašanjem i upadicama pojedinih članova Panatinaikosa tokom utakmice, a posebno posle grubog starta igrača Okara Vajta, počev od dela igračkog kadra, kao i odsustva bilo kakve reakcije medicinskog osoblja lekara kluba čiji je Eron Vajt bio igrač".

Zvezda već neko vreme traži novog centra, a povreda Vajta usloviće da potraži i igrača sličnog profila kao što je Amerikanac (krilni centar) koji je bio jedan od zapaženijih u pripremnom periodu.

Video: Publika gromoglasno u Pioniru skandirala MVP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neeeeeeeeee

    11. septembar 2021 | 19:37

    Kako mi zao :( brz oporavak majstore

  • Deka

    11. septembar 2021 | 19:25

    Izdrzi sokole

  • Dragutin

    11. septembar 2021 | 20:08

    Strašno! Nadam se da je profesor Ninković danas u Minhenu i da će svojom stručnošću pomoći Aronu Vajtu. Brz oporavak majstore! Velika šteta, danas je odigrao vrhunsku utakmicu i veliki hendikep za tim na startu sezone! Molba za navijače komšija da ne šalju debilne komentare!!!!! . Ko nije igrao košarku ne može znati šta ovo znači za igrača?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA