≫ 

Uhapšen bivši košarkaš Partizana: Optužen za proneveru četiri miliona dolara!

Čak 18 bivših NBA igrača lišeno je slobode

  • 12
Milton Palasio Foto: MN Press

Bivši košarkaš Partizana, Milton Palasio, koji trenutno obavlja funkciju pomoćnog trenera Portland Trejlblejzersa, završio je iza rešetaka u velikoj akciji povodom malverzacija bivših NBA igrača sa oko zdravstvenog osiguranja.

Navodno je pronevereno četiri miliona dolara, a Palasio je ime koje je najpoznatije javnosti u Srbiji, jer je jednu sezonu proveo u Partizanu, sa kojim je osvojio sve trofeje 2008. godine, dok je igrao i u drugom navratu 2009. godine, ali je tada u Humskoj proveo samo nekoliko nedelja.

Pored Palasija uhapšeni su i Sebastijan Telfer, Antoan Rajt, Darijus Majls, Ruben Paterson, Edi Robinson, Gregori Smit, Glen Dejvis, Džamario Mun, Terens Vilijams, Alan Anderson, Toni Alen, Šenon Braun, Melvin Eli, Kristofer Daglas Roberts i Toni Roten.

Interesantno je da je pre dve godine na društvenim mrežama osvanula i lažna vest da je Palasio preminuo, nakon čega se i on sam nasmejao nakon poziva novinara sa pitanjem da li je živ.

Video: Košarkaš Partizana dao nestvaran koš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA