≫ 

Bjelica dvocifren protiv Lebrona i ekipe, Ratnici očitali novu lekciju Lejkersima

Tim iz Los Anđelesa nema nijednu pobedu u predsezoni

  • 0
Nemanja Bjelica Foto: AP/Tanjug

Košarkaški Golden Stejta naneli su drugi poraz Los Anđeles Lejkersima u nekoliko dana, ukupno peti u predsezoni NBA lige, pošto su i svim zvezdama na delu "očitali lekciju" i slavili rezultatom 111:99!

Kada kažemo "svim zvezdama", tu mislimo na činjenicu da su Lejkersi prvi put zaigrali u punom sastavu koji čine Lebron Džejms, Rasel Vestbruk, Karmelo Entoni, Radžon Rondo, Entoni Dejvis i Dvajt Hauard - ali im ni to nije pomoglo protiv raspoloženih Ratnika.

Odličan posao uradio je i srpski košarkaš Nemanja Bjelica koji je za 17 minuta imao učinak od 10 poena, pet skokova i tri asistencije, čime je generalno opravdao poverenje kluba tokom ove predsezone i mogao bi da bude važan šraf Golden Stejta sa klupe tokom sezone.

Ratnici su na ovom meču igrali bez Stefona Karija, Kleja Tompsona i Drejmonda Grina, a najefikasniji u timu bio je Pul sa 18 poena. Li je imao 16 poena i devet skokova, Porter takođe 16, dok su Vigins i Pejton dodali po 12. S tim što je ovaj prvi imao i devet skokova.

Kod Lejkersa, koji inače nijednom nisu pobedili u predsezoni, Dejvis je ubacio 20 poena. Lebron je imao 17, od toga jedna teška trojka preko Bjelice, Karmelo je dodao 13, Braun je imao 11, a Vestbruk i Rivs po 10.

U drugom meču koji je odigran u noći između utorka i srede Toronto je pobedio Vašington rezultatom 113:108, uz 22 poena Flina. Izraelac Deni Avdija, inače sin legende Crvene zvezde Zufera, imao je učinak od šest poena i isto toliko skokova u redovima Vizardsa.

>>> Sjajno je Zvezda igrala u Tel Avivu i pobedila Makabi, pa očajno u Laktašima, gde je izgbila od Igokee. Videćemo koje će lice pokazati tim Dejana Radonjića večeras (19.00) protiv Žalgirisa. Kvota na keca je 1,50, a na dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Žalgiris.

Video: Dr Bjelica sa tribina ubacio trojku: Hardin mogao samo da gleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA