≫ 

Grobari pogrdno skandirali Vesni Čović, Željko Obradović ih odmah ućutkao

Trener Partizana sprečio potencijalnu eskalaciju problema u Pioniru

  • 48

Partizan i FMP igraju u Pioniru meč u sklopu 7. kola ABA lige. Kao što je to postao običaj kada je u pitanju rivalstvo dva kluba, a zbog povezanosti tima iz Železnika sa Crvenom zvezdom, navijači crno-belih su sredinom prve četvrtine pogrdno skandirali na račun Vesne Čović, supruge Nebojše Čovića.

Bio je to znak za trenera crno-belih Željka Obradovića da se okrene ka najvaternijim navijačima i ućutka ih, gestikulirajući rukama.

Inače, u dvorani se nalazi i Filip Čović, sin Vesne i Nebojše, a džentlmenski potez trenera Partizana pogledajte u snimku na početku teksta.

Video: Željko Obradović vidno potresen zbog smrti Dude Ivkovića: Grobari ga dočekali ovacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ITD

    6. novembar 2021 | 21:07

    Da li je neko reagovao na vređanje Džikića, Dula Vujoševića i gađanje Dula svinjskim bubrezima ... Nikad niko. Baš dolaskom Čovića u Zvezdu počele su se dešavati ove odvratne stvari.

  • Nemanja PFC

    6. novembar 2021 | 19:58

    Navijaci malog kluba su njemu skandirali Zeljko Turcine i niko iz Zvezde ih nije ucutkao ili bar pokusao. Ovim gestom je pokazao da je mnogo iznad tih istih ljudi iz Zvezde kao sto se i znalo pre ovoga.

  • 😷😷😷😷😷

    6. novembar 2021 | 19:58

    Svaka cast, tako treba svi treneri da rade, dosta vredjanja bilo koga, navijati sportski svako za svoj klub! Pozdrav svim navijacima koji ne vredjaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA