≫ 

Besan i krvav jurio Lebrona po celom terenu da ga prebije, držalo ga 10 ljudi: Neviđen NBA haos!

Ajzea Sjtuart poludeo posle prljavog poteza Lebrona Džejmsa

  • 5

Nisu se protekle noći u NBA ligi istakli srpski košarkaši, pošto zbog povrede zgloba za Denver nije igrao Nikola Jokić, dok je Nemanja Bjelica, koji je takođe bio pod znakom pitanja zbog povrede, odigrao svega četiri minuta na parketu i u pisao jedan poen.

Ali, veče je obeležio žestok okršaj na meču Detroita i Los Anđeles Lejkersa, kojoj su učestvovali Lebron Džejms i Ajzea Stjuart.

"Kralj" je početkom treće deonice izveo prljav potez, namerno je laktom udario u lice Stjuarta tokom jednog duela pod košem, nakon čega je došlo do žestokog obračuna.

Stjuartu je od posledica udarca celo lice bilo obliveno krvlju, pa je hteo da se obračuna sa Lebronom po svaku cenu.

Čitav tim Detroita ga je sprečavao i nekako je uspeo da obuzda centra Pistonsa, koji je u naletu besa poput buldožera obarao ljude na putu ka Lebronu.

Kada su mnogi pomislili da se Stjuart smirio, on je tek nakon toga počeo pravu jurnjavu po terenu i u stilu NFL igrača obarao ljude na putu ka Lebronu, ali su na kraju ipak uspali da ga zaustave saigrači, obezbeđenje, sudije i protivnički igrači zajedno.

U jednom momentu ga je držalo čak deset, pa i više ljudi, koji su jedva uspeli da obuzdaju mišićavog centra Detroita.

Lebron Džejms je na kraju isključen zbog svog prljavog poteza.

Lejkersi su i bez njega do kraja uspeli da ostvare pobedu od 121:116, posebno zahvaljujući Entoniju Dejvisu, koji je upisao 30 poena uz 10 skokova i 6 asistencija. Pratio ga je i Rasel Vestbruk koji je bio na granici tripl-dabla sa 26 poena 10 asistencija i 9 skokova. Lebron je pre isključenja upisao 10 poena.

U redovima Denvera se istakao Džeremi Grent sa 36 poena.

Denver je bez Nikole Jokića doživeo težak poraz na gostovanju Finiksu sa 126:97. Kameron Džonson je postigao 22, a Deandre Ejton 21 poen za pobednički tim, dok je kod Denvera najistaknutiki bio Džef Grin sa 19 poena.

Rezultati: 

Detroit - LA Lejkers 116:121

Čikago - Njujork 109:103

Finiks - Denver 126:97

Golden Stejt - Toronto 119:104

Video: Lebron krenuo na polaganje, Nemanja mu lupio šamar: Potez Bjelice o kojem se priča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA