≫ 

Da li je ovo zakucavanje sezone u NBA ligi, iako ga sudije nisu priznale?

Velika šteta za Edvardsa koji je poleteo preko rivala

  • 1
Minesota, zakucavanje Printskrin: Twitter

Košarkaš Minesote Entoni Edvards izveo je protiv Majamija zakucavanje koje bi možda bilo proglašeno i za najbolje u sezoni, ali, nažalost po njega, ono nije priznato zbog faula u napadu!

Naime, Edvards je praktično poleteo preko Gejba Vinsenta i poslao ga na pod, verovatno će završiti na nekom posteru, ali ne i kao zvanični poeni s obzirom na to da su sudije svirale faul u napadu.

Tačnije, jedan sudija koji je vrlo brzo postao predmet analize i mnogi košarkaški stručnjaci u SAD smatraju da je pogrešio. Međutim, on svoju odluku nije menjao ni na terenu - iako su se u Minesoti bunili.

Ako je Edvardsu za neku utehu, on je imao noć za pamćenje u trijumfu svog tima rezultatom 113:101. Imao je 33 poena i rekordnih 14 skokova. Bizli je sa klupe dodao 29, a Rasel je meč završio sa 20 poena.

Vredi pomenuti i to da je Bogdan Bogdanović imao sjajno veče u trijumfu Atlante, dok se Nemanja Bjelica i Aleksej Pokuševski i nisu baš istakli kada je u pitanju košgeterski učinak.

Video: Skok u odbrani i brutalno zakucavanje Jokića u poslednjim sekundama druge četvrtine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA