Efes poslao dopis Evroligi: Turci se žale na utakmicu koju je sudio Ilija Belošević

Iz turskog kluba traže fer uslove u narednim susretima

Komentari

 • Vlado

  Koliko su "u pravu" govori da je Euroleague Beloševića nominovala kao prvog sudiju jedne od najbitnijih utakmica u ovom kolu u Tel Aviv, odmah nakon žalbe. Turci su poznati kao "žrtve" još od utakmice sa Srbijom na SP. Man'te me Ataman & Co - nije vam ovo FIBA.

  1
  0

  Podelite komentar

 • Vladan

  Efes se žali na odluku Lamonica (peta lična Larkin) i nekoliko Difallah. Prvo, pomenuti dvojac dosudio je 4 lične greške Mirotiću (od toga 2 u napadu), Difallah petu (greška Francuza), a onda je Lamonica (kompenzacija) svirnuo smešnu 5. ličnu Larkin. Difallah ga je "pratio", dok se Belošević, mudro, povukao. Uzgred, Ataman je napravio kardinalnu grešku dobivši dve tehničke i isključujuću grešku (Lamonica i Difallah) kada se rezultat lomio. Sve u svemu Lamonica je imao svoj, uobičajeni, nastup, mladi Francuz je vukao po istoj liniji - grešio je obostrano, dok je Belošević grešio najmanje. Nisam advokat Beloševića, ali videlo se da je pokušavao da nađe balans između Lamonica i Difallah. Lamonica je već nominovan za Eurocup, tako da je ovo samo priprema za naredne utakmice. Efes je pobedio sam sebe, po ko zna koji put, i u ovoj utakmici.

  2
  0

  Podelite komentar

 • nibrS

  Šta se bune Turci... Samo zbog sudijine (onaj nabildovani) greške otišli su u produžetke... Sviran je nepostojeći faul Mirotića nad Larkinom a ovaj dao obadva slobodna bacanja... Inače su bili izgubili u regularnom dijelu i to zasluženo...

  2
  0

  Podelite komentar

 • ISTINA

  Jos se pojedinci tripuju BARTIMEU ,a LAMONIKA je poznat po tome ,sad i BELOSEVIC .

  1
  3

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima