Jokić besan na sudije: "Neću ni da pričam s njima, oni moraju biti na vrhunskom nivou"

Da li su sudije jedini problem u igri Denvera?

  • 4

Denver je pretrpeo još jedan poraz, drugi u samo 24 sata. Ovoga puta je Juta slavila sa 125:103, a nedovoljan je bio i tripl-dabl Nikole Jokića, drugi u samo 24 sata.

Jokić je ponovo bio glavna figura Denvera, ali čak ni on više ne može sam da igra. Nagetsima je presudila veoma loša poslednja četvrtina, što je istakao i srpski košarkaš.

- Ne znam, mislim da smo igrali oslično, samo u poslednjoj četvrtini je bilo jako, stvarno, jako loše za nas. Cela grupa je igrala jako, jako loše. Tako da moramo da uvidimo kako da igramo malo bolje - rekao je Jokić.

Takođe, Jokić smatra i da su sudije krivci za ovaj poraz.

- Uopšte nisam razgovarao sa sudijama. Stvarno se trudim da ne pričam sa njima jer sam pokušao da razgovaram sa njima, a onda sam dobio tehnički faul i izbačen. Tako da ni ne pokušavam da više razgovaram sa njima. Ne znam. Ne trebaju mi faulovi, jer ne tražim faulove. Samo govorim šta osećam, ali oni ne... Mislim da nisu... Možda ne vide faulove.

- Ja sam u ovoj ligi, mislim da najbolji igrači igraju u ovoj ligi i igrači rade najbolje što mogu. Tako da svi ostali moraju da budu na vrhuncu.

Video: Znate li zašto se ovaj Jokićev potez zove Sombor shuffle? Jer samo on pogađa ovakve šuteve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    17. januar 2022 | 13:19

    Jel ovog neko obavestio u vezi Novaka ili gleda samo sebe patriota.

  • ime

    17. januar 2022 | 13:49

    Izvini sudije ti krive što si izgubio 20 razlike?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA