Saša Obradović prvi put o raskidu sa Zvezdom: "Ne želim da pravim rijaliti šou"

Trener crveno-belih ističe da je pomagao Dejanu Radonjiću i da je održao sastanke sa njim kada je odlazio sa klupe

  • 10
Saša Obradović Foto: ATA Images

Saša Obradović se vraća u Pionir, ali ovoga puta kao trener protivničke ekipe. Njegov Monako će od 19.00 odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u okviru 25. kola Evrolige. Francuski tim je na 11:12 i nalazi se na deobi osmog mesta koje donosi Top 8, dok je Zvezda na 14. mestu sa skorom od 8:13, ali i dalje ima teoretske šanse da uhvati "poslednji voz" za borbu za Top 8.

Sasvim sigurno će biti zanimljivo i kako će navijači Zvezde dočekati Obradovića, koji je legenda kluba, bivši igrač i trener, kojeg su crveno-beli otpustili prošle sezone i sa njim se nisu rastali u prijateljskom tonu. Obradović se nije oglašavao povodom toga, a ističe i da ni sada ne želi previđe da komentariše.

- Generalno, nisam se oglašavao. Nemam nameru ni sada previše da komentarišem. Niko nije iznad Crvene zvezde, a ja nikada nisam krio da sam zvezdaš, tako će uvek biti. Neka razlozi odlaska ostanu između mene i Zvezde. Ne želim da to postane rijaliti šou, zato sam odlučio da ne želim da pričam o tome. Znam da sam dao sve od sebe kada sam došao u Zvezdu. Bilo je pritisak, ali svuda ima pritisaka. Samo jednu stvar želim da kažem, mene niko nije čuo. Oni koji znaju, poznato im je šta se sve desilo. Imao sam i sastanke sa Dejanom Radonjićem u cilju da mu pomognem - rekao je Obradović za Sport klub, koji se potom osvrnuo na sadašnji sastav Zvezde koji je ostvario osam pobeda u Evroligi.

- To je ekipa koja uvek ostavi srce na parketu. Igraju sa dosta ponosa i čvrsto svih 40 minuta. Igraju jako na svakom posedu i to je glavna karakteristika. Sada svi ulazimo u zamor zbog rasporeda, čak i utakmice neke budu zamorne za gledanje. Što se nas tiče, ako želimo da pobedimo, prva stvar koju moramo da uradimo je da igramo svoju igru, a ne da upadnemo u Zvezdinu kao što su to neki drugi uradili tokom ove sezone. U teškom kalendaru, igrači nemaju pravi performans, a dolaze onda i povrede. Sve to utiče na rezultate i sama očekivanja od ekipe. Imali smo nekoliko igrača pod koronom, sve to onda utiče na promenu koncepcije, sigurno da bismo svi voleli da imamo kompletne ekipe.

Video: Vučić se sastao sa Novakom Đokovićem: Znamo da ćete preteći Nadala i Federera! Imam jednu molbu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    3. februar 2022 | 17:06

    Šta je tu čudno. Svako traži svoje. Uostalom za platu rade svi

  • DELIJA

    3. februar 2022 | 18:57

    ZASTO BI PRICAO O TOME KADA SI OTISAO SA PUNIM DJEPOVIMA, PUN KAO BROD.

  • tilovanje tevojneee

    3. februar 2022 | 18:46

    sta iskreno sme i da kaze ?? sutra ce mu poslati one sto vredjase Ibru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA