≫ 

Obradović drhtao posle meča: "Ukradeni su mi snovi, ovo je Zvezdino odelo i s njim ću ići u TOP8!"

Emotivan je bio bivši trener Zvezde

  • 20
Košarka Evroliga Crvena Zvezda Monako Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su pomalo i šokantan poraz od Monaka iako su vodili sa +20 tokom jednog dela meča, ipak, ekipa iz Kneževine je odigrala mnogo bolje drugo poluvreme i zasluženo je slavila sa 91:80. Meč je takođe obeležio i povratak Saše Obradovića u Pionir, nakon što je dobio otkaz u ekipi iz Beograda.

Obradović se nije rastao sa klubom na najlepši mogući način, pisoa je i tužbu, potom i peripetije oko isplaćivanja dugovanja su u značajnoj meri doprinele da mu čitav Pionir zviždi na povratku u Beograd.

O tom dočeku je govorio i Obradović, kome je i glas zadrhtao zbog svega.

- Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće, mislim da, ovaj i rekao sam to jedanput za Sportklub, ne želim da previše ulazim i komentarišem sve ovo. Ja znam, svi znaju, o kome se radi, pre svega ne treba nikom da objašnjavam. Nikad u životu nisam nikom ništa dugovao i uvek će tako biti, tako vaspitivam svoju decu da budu pošteni i časni ljudi, a ostalo... - počeo je Obradović zagonetno svoje obraćanje, da bi se okrenuo i na emotivni plan.

- Uopšte nisam pokazivao, isti je intenzitet emocija bio i onda kad sam sa Albom igrao protiov Zvezde. U nekim momentima naravno bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, probao sam samo da se fokusraim na ekipu, na igru i da izađemo kao pobednici.

Košarka Evroliga Crvena Zvezda Monako Foto: MN Press

Monako i Obradović su ovom pobedom ponovo došli u dobru poziciju u borbi za TOP8 Evrolige, a jedno od pitanja je bilo upućeno i njemu i korona virusu, koji su rezultovali time da on nema podršku navijača tokom svog mandata u Zvezdi. Upravo to smatra Obradović da je bio i najveći problem.

- Verovatno bi sve bilo drugačije tako, uzeti su mi snovi. Ali, ovo je Zvezdino odelo, s njime ću u TOP8 da idem - uhvatio se Obradović za rever svog sakoa, a potom je imao i zanimljiv odgovor na pitanje da li će se vratiti jednog dana u Pionir i ponovo preuzeti klupu Crvene zvezde.

- Ako Bog da, jednog dana... - izjavio je Saša Obradović.

Video: Delije zviždale Obradoviću: Trener Monaka neprijatno dočekan u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Maradona

    3. februar 2022 | 22:08

    Oterali ste Sasu Obradovica, a u klubu vam sede Bajaga i Milan Kalinic, sta su njih dvojica donirali 2l koka-kole i paket plasticnih casa igracima? Odrekli su vas se Duci i Moka, gde ces vecu bruku?

  • Pex

    3. februar 2022 | 21:44

    Drzi se legendo! Ne mrzim Covica ali dok su se samo njegove reci cule a ne i tvoje sigurno tenecu osudjivati! Ti znas koliko vredis, moras biti plitak kao lavor i slep da ne vidis da ima ljudskosti u tebi, dace Bog da jednog dana dodjes opet, u nekim boljim vremenima !

  • Killian

    3. februar 2022 | 21:53

    Cigani, terajte tog Čovića, upropasti vas totalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA