"Zvezda je igrala pametno": Perasović istakao kvalitetnu partiju crveno-belih

Pohvale na račun crveno-belih od strane trenera Uniksa

  • 0
velimir perasović Foto: MN Press

Uniks je pretrpeo šamar na svom terenu, nije baš da su igrači Velimira Perasovića očekivali udarac od Zvezde, ekipe koju su deklasirali u Beogradu 20 poena razlike, i zato ih poraz od Beograđana dodatno boli.

Hrvatski trener na klupi ruskog tima mogao je samo da čestita srpskom timu na zasluženoj pobedi, i sjajnoj igri.

- Pre svega, čestitam Zvezdi, igrali su odlično, veoma pametno, posebno u poslednjoj četvrtini - rekao je Perasović pa podvukao gde je to njegov tim doživeo ključni pad koji ih je odveo u poraz.

- Mislim da je odlučujući momenat za nas bio kraj treće četvrtine, kada smo vodili devet razlike, a već minut kasnije smo bili u deficitu dva poena. Takođe, razlika od sedam poena na miut i po pre kraja u korist Zvezde bila je presudna, to su dva ključna perioda meča, za mene - rekao je hrvatski trener.

Uiks je sada skliznuo u problem s obzirom da ga očekuje vrlo neizvesna bitka za Top 8. Trenutno je na skru 13-11, dok se zvezda trgla posle dva vezana poraza pa čeka narednu rundu sa odnosom pobeda i poraza 9-13.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA