≫ 

Nerealna statistika Partizana: Nijedan domaći igrač nije dao koš za poluvreme protiv Zvezde

Ukupno su četvorica bili na terenu

  • 16
Kup Radivoja Koraća Niš KK Crvena Zvezda KK Partizan Foto: MN Press

Košarkaši Partizana potučeni su do nogu u prvom poluvremenu finala Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde (49:28), a ono što navijače crno-belih dodatno može da boli jeste podatak da se nijedan od domaćih igrača nije upisao u strelce!

Crno-beli su imali samo petoricu košarkaša koji su pogađali protiv Zvezde, a u pitanju su Matijas Lesor, Dalas Mur, Rodions Kuruc i Kevin Panter koji su postigli po šest poena, te Zek Ledej sa četiri ubačena poena - oba u finišu poluvremena.

Statistika Partizana Printskrin: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/

Što se diče domaćih košarkaša u redovima crno-belih, Uroš Trifunović i Balša Koprivica su igrali skoro po 11 minuta, Aleksa Avramović je na parketu proveo 4.51 minut, dok je Nemanja Dangubić samo minut i po bio na parketu. Zanimljivo je i to da su samo Koprivica i Trifunović po jednom šutnuli ka košu Zvezde, dok Avramović i Dangubić nisu ni probali.

Partizan je u prvom poluvremenu šutirao 21 put i 11 puta su pogodili: od toga 9/18 za dva poena, 2/10 za tri i 4/5 sa linije penala. S druge strane, Nikola Kalinić i Stefan Marković su imali po 10 poena na poluvremenu, dok su Nejt Volters i Ostin Holins ubacili po sedam. Ukupan šut iz igre 19/32.

Video: Delije ponovo vređale Željka Obradovića: Gnusne uvrede za trenera Partizana u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    20. februar 2022 | 22:14

    Па зар они не развијају домаће омладинце?

  • Eki

    20. februar 2022 | 22:14

    Poraz zeljka obradovica, pustajuci suteve i gurajuci kuruca prvu cetvrtinu, ostajao tri puta sam na sutu u prvoj cetvrtini i svaki promasaj kos cz. Losa taktika i los skauting

  • Lik

    20. februar 2022 | 22:24

    To je to škola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA